gabi bee scrie:adi nu sari pe mine , ca nu am injurat si nu am jignit pe nimeni ci mi-am exprimat doar supararea . am cautat in cartea respectiva si am gasit tabelul . sunt multe lucruri de tinut minte si mai imi scapa cate ceva dar oricum , multumesc de indrumare. am albine de 5 luni de zile si am invatat si eu destul de multe dar mai am mult , mult de invatat si de aceea intreb de toate pe toata lumea. sunt stupari care au ani de stuparit si habar nu au , ce pretentie sa am eu sa stiu in cateva luni . oricum multumesc de sfaturi tuturor . parte din ele le stiam , unele nu le stiam dar asa se aduna informatia . chiar daca stii ceva mai intreaba si pe altii sa ai informatie din mai multe parti si pe urma triezi si obtii informatie de buna calitate . asa e lumea , unul se supara ca de ce tot intrebi , altul ca de ce nu i se raspunde fiecare cu felul sau , important este sa fim oameni buni ! multa sanatate !
Gabi,ai cam exagerat cu supararea,daca Adi iti raspunde de 99 ori si a 100 oara nu iti mai raspunde,oare trebuie sa te superi?
Nu-i prea OK.
Fara suparare