martanul scrie:off!!! of!! sa nu sti cine-i nica in pescuit
Prietene , ..... nu stiu si nici nu ma intereseaza cine-i Nica ( cu "N" mare ) asta ...... Tu stii ? ( cu doi de "i" )
martanul scrie:fama sa cred ca nu esti unul care isi face poze linga cei mai buni din breasla fara sa-i cunoasca .
Pai cam asa a fost . Io eram pe deal cu vaca ..... Cand ma uit io mai bine vad o grama' de lume cu niste colace verzi si cu niste undite de-aveau prinse la cotor un soi de papiota cu manivela ..... Zic "
Ia sa vad io ce fac astia acilea ...." . Las vaca sus pe deal si ma duc la vale , pe malu' garlii sa ma bag in seama cu ei . Ma dau mai aproape de ei si ce crezi ca vad ????? Toti isi cumparasera Jelliboane ( cre' ca de la buticu' din sat ! ) si le agatasera-n carlige ! Pai de cand haleste salau' ..... Jellibon ? .... Doamne fereste !!!!!
Cre' ca erau biciclisti , ceva , dupa cum erau imbracati ..... C-aveau toti pe ei niste bluze pe care scria ceva . Era' cu numere , cu reclame , cu alea-alea , cum am vazut io la EuroSport . M-am uitat io dupa biciclete , da' n-am vazut niciuna ! "
Ma , ce dracu' ? Le-a furat careva bicicletele lu' astia si i-a lasat cu colacele astea ..... ??? " Si nush ce dracu' aveau in spatele colacelor ! Niste .... un soi de drujbe pe care le bagasera jumate-n apa . Cre' ca nu erau tocmai sanatosi la cap ! Ce dracu' sa tai cu drujba-n garla ????? ..... In fine , treaba lor !
P-orma m-am prins io cum e cu Jelliboanele alea , ca nu erau pentru salau ! Toti aruncau cu Jellibonu' dupa care-nfasurau din manivela de la papiota , probabil sa-nvete Jelliboanele sa-noate ! Bine ca n-aveau bicicletele , ca nush cum dracu' ar fi stat Jellibonu' pe sa !
Baieti buni , de altfel ! Toti imi zambeau ! Asa de bine m-am simtit cu ei c-am uitat de vaca ! Saraca a zmuls priponu' din pamant si s-a dus dracu' !
I-am rugat p-aia sa-mi imprumute un colac dintr-ala , vesta , steagu' , fluieru' , ..... sa-mi fac si io niscaiva poze .

Si vezi ? M-au primit si-n poza de grup ...... Ei , ce zici de asta ? Pacat ca-mi fugise vaca , c-o chemam si pe ea sa faca poze !!! I-as fi rugat p-aia sa-i dea si ei un fluier d-ala ......
Da' uite c-am uitat sa-i intreb cum ii cheama pe fiecare . Io-i stiam dupa numere ! Aveau numere si pe bluza , si pe colac . Si nu erau , nene , decat fo' optzesi'doi de oameni !

Cand ii mai prind p-acolo .... ii intreb si-ti spun !