o stupina ingrijita, se vede ca cineva a facut sau face apicultura.
dimensiune pare mare datorita distantei dintre stupi, in 30 metri poti tine si 100 de stupi. despre albine ce sa zic, la 30mai trebuia sa nu te vezi de albine intre atatia stupi.
nae scrie:Daca acest om ma lasa cu gura cascata cum ramai la 500-1000 de fam !? Probabil ii cantaresti ca de numarat le pierzi sirul.
Mircea_63 scrie:Nu dati cu pietre, dar pentru mine ca incepator si punand cap la cap ce am vazut si citit pana acum...nu e in regula deloc.
Mult prea multi stupi pe o singura vatra.
Am vazut prea putine albine.
Poate face pastoral...dar la prima impresie e un model de hobby exagerat si fara baza economica.
Am zis sa nu dati cu pietre?
Am gresit! Dati cat vreti cu conditia sa ma lamuriti. Daca eram stupar cu stupi multi, ati fi spus ca sunt invidios. Am scuza ca sunt incepator si stiu mai mult din carti sau filme.
Unde sunt norii de albine in asemenea gigant de stupina?
Ce melifera naibii are incat sa faca fata?
Face pastoral? La vremea asta nu trebuia sa fie plecat cu ei? Sau e chiar zona de salcam si pleaca dupa aceea?
Am avantajul ca sunt incepator si pot pune intrebari oricat de prostesti. Vrea cineva care stie ce si cum sa-mi explice? Sa-mi traduca filmul?
desprealbine scrie:si mai este si perfect adevarat cutiile sunt neproductive pt ca sunt prea multe pt o vatra iar numarul lor nu este exagerat de mare sub 300 si atunci ce este extraordinar ca l ea pus la sfoara??? nici macar asta nu e recomandat
desprealbine scrie:pe langa faptul ca albinele nu vor fi productive multe dintre familii nici macar nu vor supravietui
desprealbine scrie:pe cate lazi a lucrat el int un an de a dedus ca asta e ce mai buna
desprealbine scrie:domnule mircea cand vine cineva si spune dupa un an de apicultura a descoperit lada care va arunca dad la gunoi pursisimplu nu te poti abtine sa nu l iei la intrebari
desprealbine scrie:chiar daca ar fi sa ma stergeti ATI AVUT ONOAREA SA AUZITI CUVINTELE UNUI MARE APICULTOR ca productie ca nr de stupi fara comparatie pe acest forum asa ca imi permit sa fiu arogant cand este vorba DESPREALBINE
Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori