Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA VIDEOCLIPUL SAPTAMANII

Pune aici un videoclip apicol interesant , gasit pe net sau facut de tine.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Stupar orb

Mesajde adita » 08 Noi 2012, 21:00

Fimuletul ce urmeaza va prezinta o zi din viata unui stupar orb. Da, stupar orb care traieste de pe urma albinelor.Bryce Hooten este numele lui si e un stupa orb pate mai bun cecit noi pentr ca albinele il fac sa traiasca normal avind si o companie cu numele de Matamata care exporta miere in toata lumea.

Merita sa-l vedeti.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ISlNaNn8DkQ#!
Prostia este infinit mai fascinantă decât inteligenţa. Inteligenţa are limitele ei, pe când prostia, nu.
adita

Re: Stupar orb

Mesajde nae » 09 Noi 2012, 21:40

Pot sa plang , din motive personale ; am urmarit fara sonor (oricum sunt antilimbi straine )...nu stiu ce a spus el , eu nu pot sa spun nimic ... despre D-zeu s-a spus : ''...crede si nu cerceta ! '' , ce poti comenta !? ____ Credinta sau suferinta se SIMT nu se comenteaza -SUNT individuale ..intr-o lume colectiva .
nae

Mesajde murarudumitru » 09 Noi 2012, 21:59

adita scrie:Fimuletul ce urmeaza va prezinta o zi din viata unui stupar orb. Da, stupar orb care traieste de pe urma albinelor.Bryce Hooten este numele lui si e un stupa orb pate mai bun cecit noi pentr ca albinele il fac sa traiasca normal avind si o companie cu numele de Matamata care exporta miere in toata lumea.

Merita sa-l vedeti.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ISlNaNn8DkQ#!

Daca vrei poti sa faci multe eu unu am ramas fara picioare de 16 ani dar am ramas cu mainile bune deacea le folosesc nu ma las doamne ajuta si multa sanatate tuturor
murarudumitru

Mesajde nicu » 15 Noi 2012, 13:51

Nae,in ce Biblie ai citit ,, crede si nu cerceta,, ca in cea ortodoxa nu scrie asa ceva,dincontra....cerceteaza sa stii pe ce drum mergi :)
vremea vine...vremea trece...sa nu uitam ca suntem muritori.
cumpar intelepciune...
nicu

Mesajde nae » 15 Noi 2012, 14:30

nicu scrie:Nae,in ce Biblie ai citit ,, crede si nu cerceta,, ca in cea ortodoxa nu scrie asa ceva,dincontra....cerceteaza sa stii pe ce drum mergi :)

Putem discuta multe lucruri/fapte ... la subiectul acesta imi iau libertatea sa te ignor .
Intra in topicul ''religia mit sau adevar '' si discutam .
nae

Mesajde nicu » 16 Noi 2012, 12:13

ce am avut de spus am spus.......
vremea vine...vremea trece...sa nu uitam ca suntem muritori.
cumpar intelepciune...
nicu

Mesajde modigliani » 16 Noi 2012, 16:30

nicu scrie:ce am avut de spus am spus.......

Bine .
modigliani

Mesajde modigliani » 17 Noi 2012, 08:43

adita scrie:Fimuletul ce urmeaza va prezinta o zi din viata unui stupar orb.

Prieteni , uneori un handicap este compensat de catre Dumnezeu c-o ambitie fara egal ......
Ce va prezint acum pare , ..... ESTE chiar , ..... de domeniul imposibilului . Privesc si efectiv nu inteleg cum se poate asa ceva ....... :shock:

modigliani

Mesajde lucky5strike » 17 Noi 2012, 22:26

Intr-adevar, ce poate face vointa din noi, indiferent cat de firavi am fi.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde minis » 24 Ian 2013, 12:59

"Nebanuite sunt caile Domnului"
minis

Mesajde kamy » 25 Ian 2013, 10:57

nicu scrie:Nae,in ce Biblie ai citit ,, crede si nu cerceta,, ca in cea ortodoxa nu scrie asa ceva,dincontra....cerceteaza sa stii pe ce drum mergi :)

In cea comunista,asta stiau stiinto-materialistii despre biblie cand era soarele rosu pe cerul tarii!
kamy

Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII