Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: prezentare

Mesajde Adi Hodis » 11 Aug 2011, 12:49

Domnule Culai
Sint convins ca nimic pe lumea asta nu poate inlatura durerea cauzata de trecerea in nefiinta a baiatului dumneavoastra dar fiind si eu parinte, ma incearca un dureros sentiment de tristete.
Trebuie sa fiti tare de inger ( se zice pe la noi ) si sa va indreptati gandul spre vointa Domnului.
Numai EL stie de ce a hotarit sa-l ia pe fiul dumneavoastra in ciuda mersului firesc al vietii, cand fiii isi inmormanteaza parintii.
Nu putem face nimic impotriva vointei Domnului, doar sa acceptam si sa mergem inainte. :(
Va doresc de acum incolo, zile senine, sanatate tuturor membrilor familiei dumneavoastra, alinarea suferintei si sa-si reverse bunul Dumnezeu harul bucuriilor in sanul familiei dumneavoastra, inclusiv si la albinutele pe care le iubiti atit de mult.
Cu sima si respect
Adi Hodis.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde oltenasu » 11 Aug 2011, 12:52

Sincere condoleante si putere sa treceti peste aceasta incercare.
oltenasu

Mesajde mosu » 11 Aug 2011, 12:55

cu ochi in lacrimi va multumesc
desteptul invata dela toti prostul le stie pe toate
mosu

Mesajde ves.lucian.zabrani » 11 Aug 2011, 15:12

Mosule draga , cu Dumnezeu inainte !!! trebuie sa ne continuam drumul si menirea noastra pe pamant !!! nu avem alta varianta !!! Doamne ajuta si sa ne dai si vesti bune !!! Sanatate maxima dumitale si intregii familii !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde MyBees » 11 Aug 2011, 19:07

Nu-mi vine sa cred ce citesc... Nu stiu nici ce as putea sa spun, stiind ca nu exista vorbe sa va mangaie durerea. Sper doar, ca Dumnezeu sa va dea puterea sa treceti peste acest groaznic moment.
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde mosu » 11 Aug 2011, 20:46

draga Mariane si inca traiesc.
mosu

Mesajde dorindafi » 11 Aug 2011, 21:04

Dumnezeu sa-l odihneasca shi pe mata sa te-ntareasca
dorindafi

Mesajde ves.lucian.zabrani » 12 Sep 2011, 22:14

SALUTARE MOSU !!!! sa-ti dea Dumnezeu sanatate , putere si tot ce-ti doresti !!! ce mai faci ???? sper ca bine sanatos !!!!
cu albinele cum stai ??? ce noutati ne spui despre ele ???
fii sanatos si tinem legatura !!!
AI VAZUT CA NU TE-AM UITAT ???
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde mosu » 13 Sep 2011, 17:04

Lucian numai prin faptul caci te pogori la nivelul meu de cultura si batrinete si mai imi trasmiti si urari de sanatate rezulta ca ai niste insusiri de caracter foarte valoroase, necazul nu lam uitat dar am inceput sa imi eau activitatile zilnice zilele astea am sa incep controlul la albine,caci leam neglijat, in ce priveste sa traim in Hristos este f f greu dar ne muncim. Apostolul Pavel zicea:ma muncesc sa fac bine si ma trezesc facind rau.
mosu

Mesajde CATALIN » 13 Sep 2011, 17:28

bine ati venit pe noul fourum si sincere condoleante cuvinele cred ca nus mai au rostul imi pare f rau pt dumneavoastra asa vrea doamne doamne iar noi...
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde mosu » 13 Sep 2011, 17:54

Multumesc pentru condoleante {tinere} Cataline si iti doresc multi ani fericiti.
mosu

Mesajde ves.lucian.zabrani » 29 Sep 2011, 22:04

fii sanatos MOSULE !!! as vrea sa iti trimit cate un mesaj in fiecare luna !!! sper sa ma tie de cuvant !!!
spune-mi cati stupi ai , ce model , cum stau cu papa , etc. etc. !!!
sa ne scriem cu bine !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde mosu » 30 Sep 2011, 02:11

Draga Luciene,apreciez hotarirea ta de a-mi scri cite un mesaj in fiecare luna.Stupi am verticali cu magazie de 1/2, orizontali pe 14 rame si mai am doi pe 24, familii de baza vreo 30, stuparit stationar, baza melifera, rapita si f. soarelui salcim nu am prin jur. Azi am termnat o penultima verificare la care la uni le am pus diafracme dindule posibilitatea sa care mierea in cuib iar la verticaliam separat magazia de corp printro folie in acelasi scop, dealtfel am postatre imagini cu stupina daca nu sint vizibile la tine viziteaza http://culaili.sunphoto.ro
mosu

Mesajde ves.lucian.zabrani » 30 Sep 2011, 06:52

am vazut pozele in dimineata asta !!! mi-au placut !!! eu nu am decat 26 !!! dar am inceput doar anul trecut in 30.06 !!!
mi-au placut mult cei cu acoperisul "in 2 ape" !!!
la pastoral insa acestia nu prea merg !!!
mai vorbim diseara !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde ves.lucian.zabrani » 06 Oct 2011, 04:49

iti trimit un cadou !!!
Fişiere ataşate
rsz_1dscn1967.jpg
ves.lucian.zabrani

Mesajde mosu » 06 Oct 2011, 23:38

Draga Luciane multumesc pentru cadu dar ti-am mai spus odata ca am o problema pe acest forum:nu vad imaginile nici avatarul unde ar trebui sa fie imaginea scrie FISIER ATASAT astept sfaturi, la celelante forumi nu am proleme multumesc
mosu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?