Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: MODERARE COLECTIVA

Mesajde cantemir » 24 Noi 2012, 12:54

Dila Daniel scrie:
cei care aveti pareri negative fata de moderarea colectiva va rog sa vi le expuneti fara nici o retinere.

Singura mea retinere e ca se pot face abuzuri.
De exemplu: daca initiatorului unui topic nu-i convine ca altcineva are alta parere, il poate raporta pe acesta motivand ca daca muta virgula un cuvant mai la dreapta, a fost injurat. Asa se pierde o postare interesanta, poate, pentru ceilalti utilizatori.
Pe de alta parte,off topic-urile au si ele rostul lor intr-o discutie: o pot relaxa, destinde, pot aduce un zambet...Asta daca nu se exagereaza, bineinteles!
Mi-e drag rau forumu asta, asa cu bune si cu rele, si pentru mine o banare -chiar de nu e sfarsitul lumii- ar fi o mare dezamagire.
In concluzie, o sa ma limitez la a citi. Si-atat!
cantemir

Mesajde Ruben » 24 Noi 2012, 13:06

cantemir scrie:Mi-e drag rau forumu asta, asa cu bune si cu rele, si pentru mine o banare -chiar de nu e sfarsitul lumii- ar fi o mare dezamagire.

Cantemire, chiar vrei sa iau trenul de Ploiesti? :?
“We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.”
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde LUCIAN AVRAM » 24 Noi 2012, 15:48

cantemir scrie:
Dila Daniel scrie:
cei care aveti pareri negative fata de moderarea colectiva va rog sa vi le expuneti fara nici o retinere.

De exemplu: daca initiatorului unui topic nu-i convine ca altcineva are alta parere, il poate raporta pe acesta motivand ca daca muta virgula un cuvant mai la dreapta, a fost injurat. Asa se pierde o postare interesanta, poate, pentru ceilalti utilizatori.
Pe de alta parte,off topic-urile au si ele rostul lor intr-o discutie: o pot relaxa, destinde, pot aduce un zambet...Asta daca nu se exagereaza, bineinteles!
Mi-e drag rau forumu asta, asa cu bune si cu rele, si pentru mine o banare -chiar de nu e sfarsitul lumii- ar fi o mare dezamagire.

toate posturile raportate vor trece prin filtrul moderatorilor , adica se vrea un mic ajutor din partea celor care deschid topice , moderatorii nu fac fata intotdeauna , la citit tot , sunt si ei oameni , este f posibil sa le mai scape cate ceva , asta se vrea cu aceasta moderare colectiva
LUCIAN AVRAM

Mesajde Dila Daniel » 24 Noi 2012, 16:00

cantemir scrie:
Dila Daniel scrie:

Raspunsul lui Lucian il imbratisez si eu...si l-am spus anterior.
Ceea ce asi vrea insa sa aprofundam in privat,sau public,este concluzia dvs..Ma intereseaza sa eliminam motivele care v-au determinat sa ajungeti la ea,chiar daca sunt simple neintelegi
Fiecare membru al forumului,este parte din el si conteaza!
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde Mircea_63 » 24 Noi 2012, 17:56

Acuma cand cred ca am inteles clar ce si cum cu votarea colectiva, gresesc oare daca repet ce am inteles? Mea culpa daca dau impresia ca ma bag in seama.

Toti membrii forumului sunt invitati sa semnaleze postarile care disturba sau umplu nejustificat topicurile, in special cele tematice. Spiritul civic sa se faca prin raportari si nu prin luari de pozitie pe forum.(asta ducand la discutii interminabile sau degenerand in cearta)

Initiatorii topicurilor sunt invitati speciali la raportarea postarilor care strica bunul mers al discutiei initiate de ei, (dar sunt bineveniti sa raporteze acest lucru si in topicurile initiate de altii.)

Raportarile nu duc neaparat la stergere -deci nu duc la abuzuri- ci trec prin filtrul moderatorilor. Exclusa ideea ca fiecare poate fi un mic dictator pe topicul initiat de el!

Daca am inteles gresit, va rog sa ma corectati. Am repetat pentru buna mea intelegere si in speranta ca ajut si pe altii in cazul ca n-au fost pe faza!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Dila Daniel » 24 Noi 2012, 18:05

Daca nu corectam inseamna ca ati inteles bine?...atunci eu unul,nu corectez :)
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde Mircea_63 » 24 Noi 2012, 18:31

DA, inseamna ca am inteles bine :D

Pe la noi e o vorba: mai bine la inceput tigan si la urma domn! Asa ca acuma am fost putin tigan ;)
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde kamy » 24 Noi 2012, 18:32

ehei mircea in teorie si comunismu erea cea mai nobila oranduire,pomenim de cei 7 ani de-acasa,da se poate dovedi fara a scrie despre ei,orice eneteativa are si revers,si sa zicem sory ca te iau de exemplu da stiu ca n-o sa te superi pe mine,io deschid un topic in care povestesc despre mircea(nu va ganditi la ala mare de tot)si incep sa-i aplic tratamentu cu ace la dorsal ca la obraz nu ma tine,io am araduit topicu asa ca luati-va jucariile si la gradinita,ce-i mai ramane lui mircea sa raporteze.iar mie unul raportatu mi se pare izvorat din legea aia promovata de finantele de la noi!
kamy

Mesajde paul » 24 Noi 2012, 18:38

Mircea_63 scrie:DA, inseamna ca am inteles bine :D

"Bai" Mirceo ... da' tu pe bune ca esti baiat destept !!! :roll:
Uite eu de exemplu , am inteles ... altceva ! Adica ... "voi userilor , cititi , analizati , raportati si noi moderatorii ... dilim ! :o Ce sa ne mai incarcam noi neuronii cu cititul tuturor postarilor voastre "!!! :o
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Dila Daniel » 24 Noi 2012, 18:45

Paul,tu pui problema ca si cum moderatorii sunt sclavii forumului...
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde paul » 24 Noi 2012, 18:52

Dila Daniel scrie:Paul,tu pui problema ca si cum moderatorii sunt sclavii forumului...

Vai Daniele , nici nu mi-a trecut prin cap o asemenea idee !
In viziunea mea , moderatorii sunt niste persoane super profesioniste ,echidistante, care corecteaza acolo unde se greseste . La scoala , profii corecteaza lucrarile de control , nu elevii . Si nici elevii impreuna cu profesorii !
Se pare ca etalonul elevului sarguincios ramane Mircea 63 ! :P
Eu ... repetentul clasei ! :(
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde kamy » 24 Noi 2012, 18:56

paul scrie:
Dila Daniel scrie:Paul,tu pui problema ca si cum moderatorii sunt sclavii forumului...

Vai Daniele , nici nu mi-a trecut prin cap o asemenea idee !
In viziunea mea , moderatorii sunt niste persoane super profesioniste ,echidistante, care corecteaza acolo unde se greseste . La scoala , profii corecteaza lucrarile de control , nu elevii . Si nici elevii impreuna cu profesorii !
Se pare ca etalonul elevului sarguincios ramane Mircea 63 ! :P
Eu ... repetentul clasei ! :(

da tre sa admitem ca si moderatorii sant oameni,mai pot sa greseasca sa n-avem pretentii mai mari de la ei decat de la noi,si e adevarat ca uneori te mai strang hainele de moderator?
kamy

Mesajde Dila Daniel » 24 Noi 2012, 19:13

kamy scrie:...
...e adevarat ca uneori te mai strang hainele de moderator?

Nu hainele sunt problema...ci faptul ca unii profita (poate fara voia lor)de faptul ca nu poti(nu trebuie)sa le dai jos la o "tranta".
Indiferent cine "castiga",hainele tale(a nu se intelege ca hainele lui kamy ca persoana)se spala mai usor de noroi(mocirla)decat ale mele... :)
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde mircea » 24 Noi 2012, 19:18

Colegul Kamy
Daca tot ne mistocarim prin subiecte.....oricare ar fi ele, ce zici de o bere ?
Iti ajunge o ora, sau trebuie sa prelungesc ?
La 19.30 esti inapoi, cu alt tonus.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde fanella » 24 Noi 2012, 19:31

iunicu scrie:Bat de ceva vreme forumurile patriei dar o initiativa mai buna decat asta nu am gasit. Pe cuvant, acum ca am stat si am rumegat ideia, e dea dreptul geniala chiar daca unii se tem ca le vor fi sterse toate posturile de azi inainte.

Si eu sunt de acord cu iunicu foatre buna initiativa.
fanella

Mesajde LUCIAN AVRAM » 24 Noi 2012, 19:55

paul scrie:
Mircea_63 scrie:DA, inseamna ca am inteles bine :D

"Bai" Mirceo ... da' tu pe bune ca esti baiat destept !!! :roll:
Uite eu de exemplu , am inteles ... altceva ! Adica ... "voi userilor , cititi , analizati , raportati si noi moderatorii ... dilim ! :o Ce sa ne mai incarcam noi neuronii cu cititul tuturor postarilor voastre "!!! :o

daca o postare a fost raportata , asta nu inseamna ca in mod automat aceasta va fi stearsa , dar tu ai inteles asta demult nu de acum , asa este ? :)
LUCIAN AVRAM

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE