Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: MODERARE COLECTIVA

Mesajde Arhivistu » 24 Noi 2012, 20:42

La prima vedere aceasta idee pare a fi buna dar pana nu vedem cu functioneaza putem face doar presupuneri.Eu zic sa incercam sa o punem si in practica cu toate ca nu am mai vazut asa ceva pe nici un forum..dar na..poate descoperim noi roata :P votez cu da
Nu încerca sa faci un lucru cu exceptia cazului în care esti sigur de tine, dar nu renunta pur si simplu deoarece altcineva nu este sigur de tine.
Arhivistu

Mesajde kamy » 24 Noi 2012, 20:52

sefu sa traiti m-ati prins fara bere,ideea era ca daca tot e arena sa se lupte fara haine de soldat plin sau de moderator de ce-or fi ele,ca mie chiar mi se pare ca uneori noi astialantii avem mai mari drepturi de-a ne loa la tranta?sa ma duc dupa o lada sa fiu sigur ca nu raman in pana?
kamy

Mesajde jenica67 » 24 Noi 2012, 21:51

Eu zic ca nu avem nimic de pierdut, daca cei care au creat o tema, hotareasc daca se merge pe calea dorita. Daca este cineva, care doreste alta abordare, poate sa deschida o alta tema, cu precizarea amanuntelor, care doreste sa se discute. Oricum, precis o sa scapam, de cei care au prezanta pe tema, numai ca sa se afle in treaba. De exemplu eu citesc toate temele, dar nu consider ca are rost, sa ma bag acolo unde, nu am suficienta experienta, sa dau o parere corecta. Altii in schimb, nu considera ca e bine asa si polueaza, ba mai mult si jignesc pe unii participanti la tema si eu zic ca nu este corect. Propun sa introducem moderarea colectiva, pentru o perioada sa zicem de 3 luni. Dupa cele 3 luni, analizam si hotaram daca continuam, sau o abandonam.
jenica67

Mesajde Arhivistu » 25 Noi 2012, 00:41

Jenica67 sunt total de acord cu tine,sunt prea multi care posteaza doar asa ca sa acumuleze mesaje,eu prefer sa stau in banca mea si sa citesc mai mult.. daca nu pot veni cu informatii si cu argumente concrete pentru a sustine o idee...

Si cred ca ar mai fi de lucrat la forum pentru eliminarea a multor topicuri care sunt deschise fara nici un rost,subiectele mai fiind tratate de multe ori, este prea mult balast,trebuie toata lumea,si cei mai vechi si cei noi sa invete sa caute ca se gasesc raspunsurile cam la toate intrebarile...dar asta e deja alta problema.

Sanatate!
Nu încerca sa faci un lucru cu exceptia cazului în care esti sigur de tine, dar nu renunta pur si simplu deoarece altcineva nu este sigur de tine.
Arhivistu

Mesajde kamy » 25 Noi 2012, 06:18

arhivistule!fa-ma sa-nteleg tu nu vrei sa mai postam,sa folosim toapicele doar ca arhiva pt cetit,pt ca vorba ta s-a cam scris ce erea de scris,sau cei ce au destule postari sa nu mai posteze sa aiba loc si altii?
kamy

Mesajde Arhivistu » 25 Noi 2012, 10:09

Stai linistit ca mai ai ce scrie,sunt subiecte cate vrei,totdeauna apar lucruri noi,idei noi si cum apicultura nu este o stiinta exacta ea iti ofera destule surprize despre care ai ce scrie.

Eu m.am referit la faptul ca atunci cand cineva are o intrebare gata deschide topic nou chiar daca mai sunt 3 in care s.a discutat problema,sa invete sa caute mai intai si doar dupa aceea se deschide un nou topic,poate ai inteles poate nu,eu nu o zic cu rautate ... ;)
Arhivistu

Mesajde mircea » 25 Noi 2012, 10:34

kamy scrie:........m-ati prins fara bere,ideea era ca daca tot e arena sa se lupte fara haine de soldat plin sau de moderator de ce-or fi ele,ca mie chiar mi se pare ca uneori noi astialantii avem mai mari drepturi de-a ne loa la tranta?sa ma duc dupa o lada sa fiu sigur ca nu raman in pana?

Pai vezi cum esti ?
Berea (ca si vinul) nu se bea de unul singur. Trebuie descantata, comentata, ca are dichisul ei.
Daca ma invitai pe mine, mergeam amandoi pana la nea Fane in colt si rezolvam problema.
..............................................

Kamy , a face ordine pe un forum este cel mai simplu lucru din lume. In 5 min. din cateva clicuri se poate rezolva.
Dar nu asa se pune problema, mai mult de atat, nimeni nu doreste asta.
Un forum traieste prin oameni si prin subiectele discutate.
Toti colegii care participa la discutii cat si toate subforumurile , subiectele(indiferent daca sunt tehnice sau nu), au aceeasi importanta si fiecare isi are locul lui.
Pentru ca impreuna sunt forumul.
Voi ati facut ca Stuparitul sa fie nr.1 , tot voua va cer sa-l pastrati unde l-ati adus.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde kamy » 25 Noi 2012, 11:00

sefu, nu beu decat fara alcool,da si aia care beu fara alcool au un bai,ailantii se-mpaca mai usor la o bauta!n-are nimic nu-mi scade laptele ,da ce sa fac io c-am gasit forumu gata construit ,si cand am intrat aproape toti mi-o pus in beutura drog de baza si se pare ca produce dependenta,si amu viata fara baza pare plictisitoare!
muuulta sanatate!
kamy

Mesajde CristiTm » 25 Noi 2012, 11:12

Dragos2006 scrie:Daca se aplica acest proiect in final fiecare user va avea cel putin un topic unde va posta doar el , eventual ceva cunoscuti ; Va fi ca la masa betivilor unde toti vorbesc si nu asculta nimeni . :D

ai vre-o presimtire ca se unesc betivii si ramai sa te uiti pe geam cum uni vorbesc nestingehriti despre ce-i intreseaza fara disturbari
CristiTm

Mesajde jenica67 » 25 Noi 2012, 21:53

Eu zic asa : toate temele sa fie moderate de cine le deschide, pe o perioada 3 luni de proba, ca daca nu incercam, nu vom afla niciodata, cum ar evolua forumul, mai putin, "CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE" care va fi moderata numai de adinistratori, ca sa nu ne luam cum zice kamy, uni pe altii in balon. Acum si eu sper, ca cei care deschid temele vor fi intelegatori ca si moderatorii, ca putina sare si piper, dau farmecul temei. Ori cum, cei care vor fi prea cu ochelari de cai, nu vor vea asistenta si colaborari la tema.
jenica67

Mesajde XXL » 25 Noi 2012, 22:43

propunerea cu moderarea colectiva nu e rea....numai sa nu se blocheze functia
raporteaza de atatea solicitarii..sau moderatorii de atata munca:D

oricum, trebuie facut curatenie si in urma
..e pacat ca topicul cu filmele lui DAN MARGARIT sa fie murdarit de
niste comentarii absolut imbecile,sau un topic ca legea apiculturii
sa fie ocupat jumatate cu comentarii la fel de inteligente
...la fel mesajele ironice sau provocatoare din semnatura nu stiu de ce sunt permise
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

Mesajde kamy » 26 Noi 2012, 08:10

mai exista un risc pe care-l spun indiferent de consecite,nu vad de ce incercati sa-mi spuneti lucrurile bune din moderarea colectiva,ca doar am fost primul care am votat,si votu multiplu e condamnat de lege!
pe forum la ora actuala iau decizii cativa oameni,care uneori sant contestati,mai mult sau mai putin justificat nu intentionez sa judec,dar daca aprindem oleaca lampa istoriei cam toate miscarile si-au facut treaba mai murdara exploatand setea de sange a prostimii,vezi revolutia franceza,tribunalu poporului de pe vremea raposatilor,chiar condamnarea lui ceausescu,exista totusi o latura vicioasa in procedura!,,si cei ce uita greselile trecutului sant condamnati sa le repete!``
kamy

Mesajde Adi Hodis » 26 Noi 2012, 09:29

kamy scrie: ...
pe forum la ora actuala iau decizii cativa oameni,care uneori sant contestati,mai mult sau mai putin justificat nu intentionez sa judec,dar daca aprindem oleaca lampa istoriei cam toate miscarile si-au facut treaba mai murdara exploatand setea de sange a prostimii,vezi revolutia franceza,tribunalu poporului de pe vremea raposatilor,chiar condamnarea lui ceausescu,exista totusi o latura vicioasa in procedura!,,si cei ce uita greselile trecutului sant condamnati sa le repete!``

Asa si ...
Aminteste dumneata care sint greselile acelea, ca sa nu se mai repete.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde kamy » 26 Noi 2012, 09:45

io am aprins lampa si-am si scris!
kamy

Mesajde Adi Hodis » 26 Noi 2012, 09:46

Kamy, ipotezei de mai sus, nu-i gasesc relevanta in mica istorie a celor ce iau decizii pe acest forum.
Uite de ce ... deciziile sint urmarea incidentelor nedorite, aparute intre useri si a comportamentului lor ( aici ma refer si la cei ce incalca alte prevederi din regulament, gen spam, reklama etc. )
Asadar, aluzia cu "treaba murdara" e necuvenita si ... nu-i o noutate. Inca putin si se vor obisnui dumnealor si cu astfel de "etichete", in complectarea albumului. :mrgreen:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde kamy » 26 Noi 2012, 10:14

adi afirmatia scoasa din contextu istoric si actualizata pe forum iese cu totul altceva,ceva ce n-am afirmat,nu pot arata cu degetu ceva ce n-am afirmat ,e un pericol intamplat in istorie deci administrare antibiotic preventiv,ori ceea ce e scris cu albastru e zicala!sanatate
kamy

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE