Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pictoru' ! Cu lanseta printre stupi .....

Mesajde modigliani » 12 Noi 2012, 14:30

Taci , mah , ca nu facea vaca arbitraj !!! N-auzi ca nu-i dadusem fluier ???

M-a enervat asta , Martanu' ( m-a mai enervat el odata , demult , cand ciordea subiecte de pe forumu' Pescar Hoinar ..... ) si m-am interesat unde erau bicicletele lu' aia imbracati in bluze cu scris ..... Iaca unde erau ! Le ciordise ..... VACA !!!
Fişiere ataşate
vaca biciclista.jpg
modigliani

Mesajde Ruben » 23 Noi 2012, 10:21

Zi, frate cum e cu piramidele din Egipt? Trecea apa de irigatii pe sub ele? Mi-o ramas pe creier de cand l-am ascultat pe fizicianul tau :D
“We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.”
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde modigliani » 23 Noi 2012, 20:09

Ruben scrie:Zi, frate cum e cu piramidele din Egipt? Trecea apa de irigatii pe sub ele? Mi-o ramas pe creier de cand l-am ascultat pe fizicianul tau :D

Stai , domle , ca-ti spui !

Vedeti voi , .... Harramein asta stie ce spune . Nush de unde stie , da de stiut stie , da-l dracu' ! Stiu io sigur ca stie . Ca daca nu s-ar stii n-ar fi de stiut .

Treaba aia cu irigatiile in Egipt dateaza de pe vremea la care extraterestrii faceau agricultura p-acolo . Stii , cand umbli pe camp de nebun dai de cate-un "popic" d-ala de la irigatii . D-ala de-l instalau aia de la colectiv . Asa si cu piramidele astea ......
Toata lumea se da cu capu' de pereti cum ca " ce-i , nene , cu alea ? Or fi morminte? " ... Morminte pe dracu' , ca n-au gasit aia p-acolo niciun mort . Ce-au gasit ei erau cu totu' si cu totu' alte aiureli ! Pisici uscate , miere zaharisita , sulite si sageti , fresce si alte chilipiruri d-astea .

Io cre ca toate astea erau adunate din plictiseala de catre extreterestru' responsabil cu robinetele .... Aia il lasasera de fraier acolo , sa manuie din robinete si-au uitat de el ! Ala , saracu' , din plictiseala , a adunat tot ce aruncau beduinii aia prin desert ! Mare smecherie ce-avea el de facut la robinetu' ala mare ...... Da-i drumu' .... sau inchide-l ! Maxim o data pe zi . Pai sa nu te-apuce nervii , in locu' lui , sa dai din robinet .... si-atat ? Cu ce-ti umpli timpu' ?

El , extraterestru' asta de va spui io de el , la el pe nava era cam meserias ! El era instalator ! Cand se-nfundau budele lu' aia si nu mai evacuau handelu'-n spatiu venea asta cu ventuza aia a lui , .... da' model smecher , d-aia-n camp electrostatic , ..... si dezfunda buda ! Si sa vezi , nenica , cum zbura p-orma handelu'-n urma ozeneului ! Ziceau alte civilizatii ca cica sunt atacati din spatiu cu arme chimice ....... ( ca astia se cacau pe baza de acizi ! ) . In fine , sa va zic de piramide .....

Asa ..... Si-au ajuns astia pe Pamant . Nu se opreau ei acilea , pe fraiera asta de planeta , da' aveau pana pe dreapta-spate , si-au fost nevoiti sa caute o vulcanizare . Cand au ajuns in intersectia cu Luna au vazut un banner : " Vulcanizare ( prima la dreapta )" .....
S-au uitat ei in cotiera si-au gasit niscaiva maruntis , suficient sa le ajunga de facut pana . Ca ei n-aveau voie sa bananaie prin spatiu cu cash . Sefu' ala mare al lor le dadea gologanii pe card ! Numa' ca era atat de prost incat nu instalase bancomate in tot sistemu' . Si uite cum astia , extraterestrii , erau plini de bani , de carduri si de alte alea , da' n-aveau ce sa faca cu ei .......

C-au patit-o-n Aldebaran cand au fost la curve pe-o strada dosnica ..... Si-au facut de cap cu alea si la sfrasit cand sa "cotizeze" intrebau unde-i bancomatu' ! Alea , curvele , s-au uitat mirate una la alta si-au chemat pestii ! Cand au inteles astia care-i treaba , ca-si pusesera bagaboantele sa presteze "moca" ...... i-au batut p-astia de i-au luat dracii !

Da' bine c-au scapat intregi .........
modigliani

Mesajde modigliani » 26 Noi 2012, 23:45

Da domle ...... Asa cu irigatiile . Sa va spun pana la cap :

Cand au ajuns in desert s-au uitat disperati dupa ciusmele . .... Aiurea ! N-aveau aia p-acolo decat ulcici . In sfrasit , s-au adaptat acestui neajuns dotand ulcicile egiptene cu baterii cromate si cu boilere instant ( Ca de-acolo ni se trage noua blestemu' garniturilor de cauciuc si-al apei oparite cand nu trebe , si-al apei reci cand trebe sa te limpezesti pe cap ..... Bulangii extraterestrii astia , mah ! )

Dupa ce i-au prostit p-aia cu baterii si instanturi de apa calda la ulcici s-au gandit ei sa puna de-o irigatie de numa' ! D-aia cum aveau ei acasa la ei , la 'jde mii de ani lumina ! Si s-au apucat de treaba . ..... Bine , nu ei efectiv . I-au aburit p-aia iarasi , s-au facut ca le da oglinzi , paturi , farfurii si zorzoane femeiesti si i-au tocmit cu ziua . Au bagat fraierii aia "berila" ! Si , ca dracu' , nici nu stiau ce-au de facut ! Habar n-aveau ei ce-o sa iasa ......

Au dat aia un fax acasa si-au solicitat de urgenta niste robineti d-aia mari , de capacitate maxima . Le-au fost trimise tot prin fax ......
Insa cand sa vina si ultimu' s-a bulit curentu' si-a ramas pe undeva pe drum , ca acilea n-a mai ajuns in veci . S-au multumit cu unu' mai putin .
Dupa ce-au pozitionat robinetii in nisip au construit piramidele-alea . Bine , ca omenirea nu stia ce-nseamna "piramis" . Era un cuvant de-l tot auzeau pe la "alieni" . Si-au inceput sa-l foloseasca si ei . De la ei a ajuns la greci , de la greci pe mai peste tot .
Numa' ca dupa 6000 de ani s-a lamurit lumea ce-i cu acest "piramis" . Facand etimologia termenului - asa cum poate fi acesta perceput de urechea umana - vom descoperi de fapt doua cuvinte : "Pira" si "miss" . Pira insemnand "m-am pricopsit" , iar miss insemnand "sculament" . Adicatelea vorbeau intre ei ca cum s-ar fi pricopsit cu-n sculament de toata frumusetea de la curvele alea de nu le dadusera banii , cand s-a enervat pestii si le-a dat bataie ....... Nasol de ei .

De ei ca de ei ! ..... Da' de noi ? Pai acum cand stim adevarul despre "piramis" ne mai convine sa ne impopotonam cu ele stiind ca de fapt le cheama am pus-o de-un sculament" ???

Cum si-n ce fel numeau ei "caciulile" alea gigantice de le-au asezat peste robineti ..... poate nu vom stii niciodata . Cert e ca-si fac treaba bine . Cand mai pocneste fo conducta sau se buleste fo garnitura p-acolo pe dedesupt , pe sub ..... Pira-miss , greutatea la toti bolovanii aia nu lasa apa sa tasneasca-n sus . Ea tasneste-n jos ! Atat de-n-jos si cu atata presiune incat fraierii aia de Panamezi sunt convinsi ca au izvoare subterane de presiune !!! Au pe dracu' .... izvoare de presiune ..... Pai ei nu se uita-n apa sa vada ca plina de nisip egiptean ?

Acuma ..... alta e problema ! Bolovanii aia de zic io de ei cica-s adusi de la fo niscaiva multi kilometri in amonte pe Nil , si , .... ca dracu' , .... de pe malu' alalaltu' !
Mai vine cate un fraier d-asta de ( sic ! ) "egiptolog" care incepe sa bata campii :

- cum ca i-au adus pe plute de stuf !
- i-au tarsait prin desert tragand de franghii si dandu-i de-a dura pe butuci ,
- i-au amplasat bucata cu bucata folosind scripeti si forta manuala ,
- i-au cioplit cu lame de cupru , ...... si alte aiureli d-astea ( de zici ca-s scris de Dragos ..... )

Pai , nene , un bolovan d-ala ajunge chiar la ..... 22 tone !!!!! Pai nici in zilele noastre nu-s astia-n stare sa-l ..... rastoarne macar , sa-l slefuiasca pe toate fetele , daramite sa-l cocoate in varfu' la adapostu' de robinet de mare presiune primit prin fax din alta galaxie ....... Da-o naibii de treaba , ca-i cusuta cu ata colorata !

...................................................

E lunga povestea ..... Pe masura ce-am timp si stare va mai spun ......
modigliani

Mesajde modigliani » 27 Noi 2012, 00:10

modigliani scrie: Asa de bine m-am simtit cu ei c-am uitat de vaca ! Saraca a zmuls priponu' din pamant si s-a dus dracu' !

Martane , ..... mi-am gasit vaca , fratioare !!!

Era-n sat la bodega , la "una mica" !

Am pedepsit-o ..... O saptamana n-are voie la desene animate .........

Printre lacrimi mi-a spus ca ea-l stie pe Nica ( cu "N" mare ) ala al tau ..... Cica-i baiat bun .
modigliani

Mesajde letsoc » 27 Noi 2012, 00:21

Esti tare nene! La asa scenariu, pe cand un film? Sau a fost?Felicitari!
Fiindca atat de mult a iubit DUMNEZEU lumea, ca a dat pe singurul Sau Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. Ioan3/16
letsoc

Mesajde modigliani » 27 Noi 2012, 00:30

letsoc scrie: La asa scenariu, pe cand un film?

Cand il mai prind pe Dragos p-acilea , prin pagina mea ! Sa dea dracii de nu iese "foileton" ! ;)
modigliani

Mesajde modigliani » 27 Noi 2012, 23:47

Dupa ce-au facut astia "glugile" alea din bolovani peste robineti s-au apucat de tras conductele . Numa' ca le-au tras prin Groenlanda - probabil - ca nu le-a gasit nimenea pana acum . Da' cica "fontioneza" !
Cica exista niste dozatoare de cacareze de camile care fac amestecul "apa-cacarez" dupa un soft digital de inalta clasa . Ca cica daca scapi o cacareaza-n plus la tona de apa .... ai compromis cultura !

Aiurea ! Vin fraierii aia de la ani lumina sa ne explice noua cum e cu cacareaza-n plus sau in minus ! Pai si-atuncea ce ne facem cu egiptenii de se cacau pe dupa smochin ? Adicatelea un handel "abandonat" pe dupa smochin ar fi trebuit sa compromita culturile din Valea Nilului pentru .... decenii , nu ?

Astea-s batai de campi .... de asteroizi . Astia , la cat au bananait prin spatiu , singuri-singurei , saturati unii de altii , fara femei dupa ei , se vede treaba ca s-au scrantit nitel la capatana ..... Pai altfel nu se "iesplica" nici treaba aia cu alinierea si pozitionarea Piramidelor "perfect" cu a lu' nush care stele ..... Ca cica daca te uiti direct in sus ( in afara de faptul ca-ti scrantesti gatleju' ) dai de-o stea anume . Unde dracu' ? Ca daca ma uit in sus vad cateva mii de stele ! Bine , pot sa mi-o aleg pe care vreau io , ca tot in sus e . Si "inventez" d-astea " stiintificografice" , de zice lumea de mine "Ui' bah , omu' de stiinta !"

Care dracului "stiinta" ? Ca pierdem vremea de fo 6000 de ani incoa' facandu-ne ca suntem destepti . Ca cum era' aia de ziceau ca pamantu-i plat si sade pe spinarile la patru elefanti .....
Bah !!!!! Cat de prost sa fi ( ca "om de stiinta" al acelor vremuri ) sa nu-ti dea prin dovleac ca fraierii aia de patru elefanti ..... trebe , in puii mei , sa sada cu labele pe ceva ! Da-le dracu' de coloane vertebrale care s-ar fi rupt de la atata greutate , ca poate erau indopati cu steroizi elefantii aia ..... Da' labele pe dracu' le sprijineau ???

In fine , o istorie plina de ******* de si-au spus "oameni de stiinta" . Si-au spus asa doar pentru ca nu era niciunu' mai "smecher" care sa-i contrazica . Uite , io-s .... om de stiinta . Ca viu si va spui ca : "Primavara in Delta Dunarii , in functie de temperaturi , stiuca iese la mal si se urca-n plop . Ea acolo culege sfecla rosie si trage pe nas . Cateodata , rar , in functie de constelatia de dedesuptu' plopului , rontaie piulite de 17 !" .... Pai care-i ala , mah , sa vina sa ma contrazica pe mine , "masterand" in ale Deltei ? Lulea , poate ..... Si iaca cum am devenit "om de stiinta"

Dar sa revenim la robinetii lu' aia . ..... Le trebuiau la oprit apa .

modigliani

Mesajde Razvan » 28 Noi 2012, 12:23

Hauzi Pictore,

Da, al de era cu robinetu era din nemu lu Dragos?
Omnia mea mecum porto
Razvan

Mesajde iunicu » 28 Noi 2012, 22:23

Nu bre, aia a lu' Dragos erau cu lumina si lucrau la Gaesti!
Odihneste-te in pace Gica!
Odihneste-te in pace Kamy!
iunicu

Mesajde modigliani » 28 Noi 2012, 22:30

iunicu scrie:Nu bre, aia a lu' Dragos erau cu lumina si lucrau la Gaesti!

Da mah , la "fasungaria" de la Gaesti !

Bai , da' sa va "sparg" , ..... cum de-mi manjiti Pagina Personala cu acel nume abject ?????

Mergeti , in puii mei , la "scuzele" lui sau la "terifiantele" vremuri in care traieste ...... Nu-l mai "aduceti" aici . Ii put si gura , si ciorapii , ..... si caracteru' ! Nu mai pomeniti de "handel" la mine-n "casa" ...... Va rog io ! Altfel va spun lu' diriga !
modigliani

Mesajde modigliani » 28 Noi 2012, 22:37

Razvan scrie:Hauzi Pictore,

Da, al de era cu robinetu era din nemu lu Dragos?

Manca-te-ar nenea , ...... ai impresia ca pentru mine este important sa-i tin minte neamurile lu Dragos ?
Din punctul meu de vedere ..... n-are decat sa fie singur pe lume ! Mi se rupe .

Dar , ca sa-ti raspund totusi : ..... NU ! Aia erau DESTEPTI tare ! Au dus stiinta manevrarii robinetului la cote apoteotice ! Pai tu-ti imaginezi cat efort e nevoie sa depui sa-l sucesti de la stanga la dreapta ??? Pai crezi ca Dragos poate asa ceva ??? ...... Asta-i natang de abia-si tine echilibru pe asfalt ! Culmea este ca are ..... "prizabilittate" la un anumit segment de useri ( treaba lor , limitele lor ) 'Ai mah , ce dracu' ? Cum sa se poata sa le fie asta urmas ??? :shock:

Naibii , hai sa trecem la lucruri serioase ......
modigliani

Mesajde LUCIAN AVRAM » 28 Noi 2012, 22:44

Pictore , schimba bre avatarul ala , sau scoate-i mucii din nas lu maimutoiu ala :shock: , alt avatar mai bun nu ai gasit ?
LUCIAN AVRAM

Mesajde modigliani » 28 Noi 2012, 22:46

LUCIAN AVRAM scrie:Pictore , schimba bre avatarul ala , sau scoate-i mucii din nas lu maimutoiu ala :shock: , alt avatar mai bun nu ai gasit ?

Nu vreau !
modigliani

Mesajde LUCIAN AVRAM » 28 Noi 2012, 22:47

al dracu mai esti :evil:
LUCIAN AVRAM

Mesajde modigliani » 28 Noi 2012, 23:01

LUCIAN AVRAM scrie:al dracu mai esti :evil:

Pai daca vrei neaparat iti explic :

Este vorba despre o imagine ilustrativa . Este vorba de fapt despre mamifericul care ne domina , indiferent de tendintele de superioritate pe care incercam sa le etalam in mod gratuit pe forum , in fata colegilor de seara-cu-seara .

Pai .... e cate unu' de-i curg mucii-n gura si vine p-acilea de se da "doctor" sau "professore" . Pai cum dracu' sa te dai drept 'telectual si sa scrii mai prost ca purceaua lu' mamaia ???

Io asta no-nteleg , nene !

Ca avea mamaia o purcea de spargea gardu' la pranz si dadea fuga la primarie . Si zicea ca ...... candideaza !(Acuma ...... dracu' stie ce era-n capu' ei ! Ea stie la ce anume candida ..... :shock: ) Normal ca radea lumea de ea ! Cum , ... pacatele , ..... sa nu razi de-o asa purcea tampita ??? Cre' ca daca era sa se-ntample la vremurile astea o arestau astia pe motiv de banuiala de .... tras pe nas !

Ei , ..... idioata de purcea , daca te manca-n c*r sa te-ntinzi cu ea la vorba si la glume , indruga fel-de-fel de aiureli , de diplome pe care cica le obtinuse , de studii peste studii .......

Astea erau valabile pana venea aia batrana c-o nuia de salcie plangatoare : " Faaaaa , fir-ai a dracu' de imputita , dii la cotet , arza-te-ar focu' de "schimonosita" !!!! Te " mananca" de vier de umbli d-aiurea prin sat ? ..... Las' ca vine , el , Craciunu' , sa vezi ce te "mananca" ....... Dii la loc , putoare !

Ma-ntelegi L.A. ? ;) ;) ;)
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?