Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pictoru' ! Cu lanseta printre stupi .....

Mesajde LUCIAN AVRAM » 28 Noi 2012, 23:10

da ma te inteleg , da schimba-l PLM , mi se intoarce stomacul pe dos cand il vad :evil:
LUCIAN AVRAM

Mesajde modigliani » 28 Noi 2012, 23:20

LUCIAN AVRAM scrie:da ma te inteleg , da schimba-l PLM , mi se intoarce stomacul pe dos cand il vad :evil:

NU !!!

Maine-mi pun altu' ..... Mai "smecher" ..... Da' tot cu conotatii si trimiteri . Amu lasa-l p-aista . ..... E bun !!! ;)

Nu-ti convine ??? Baga-ma la "bahaus" , la lista neagra , la lista cu "ignore" ...... Io tot ala sunt ..... Cu sau fara mucii ..... ( unora de p-acilea ) ;)

..............................................

p.s. Da , mah , da ! Da cum-ne cum ..... tu ma iubesti , nu-i asa ? Orice avatar mi-as pune ....... ;)
modigliani

Mesajde LUCIAN AVRAM » 28 Noi 2012, 23:23

da mah ,eu te iubesc , si tot din dragoste ti-o trag , ( banare mah , nu te gandi la prostii )

deci ce preferi schimbarea avatarului si linistea stomacului meu sau bulaul :D
LUCIAN AVRAM

Mesajde modigliani » 28 Noi 2012, 23:56

LUCIAN AVRAM scrie:
deci ce preferi schimbarea avatarului si linistea stomacului meu sau bulaul

Io prefer mucii aia etalati ostentativ ...... Evident , pentru cei ce vor intelege ..... "subliminalul" pozei . ;)

....................................

Dai banare pentru mucii aia ??? ..... sa mor io de nu mi-o asum cu mandrie !!! :lol: :lol: :lol:

Baga mare ! Vreau "bulau" ! Vreau "dilibau" ! Mucii aia merita orice "sacrificiu" !

......................................

p.s. .... Auzi , "Medium" Sef ? ..... Ai tu inima sa ma banezi pentru niscaiva muci ??? :lol:
modigliani

Mesajde modigliani » 29 Noi 2012, 00:03

Uite , maine - poimaine .... schim avataru' . C-asa-s io .... Ca sa nu ramana dialogul nostru "savant" la indoiala cititorilor de peste milenii ...... io postez ( cu maximum de detalii ) fotografia ce m-a insotit plina de mandrie o zi printre voi , ce mi-a fost "stindard" plin de maretie .......
Fişiere ataşate
mosu-cu-muci_0dad4fb071e8b5.jpg
modigliani

Mesajde LUCIAN AVRAM » 29 Noi 2012, 00:04

STF , stii ce inseamna ? :lol:
LUCIAN AVRAM

Mesajde modigliani » 29 Noi 2012, 00:08

cornelioandanciu scrie:Sterge avatarul ala, Pictore, pe cuvantul meu ca nu mai pot sa-ti citesc postarile cand vad mucii aia!

Mamaaaaaaa , ce ma distrez !!!!!

Il sterg , dracu' sa-l ia ! ..... Da' maine ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Va mai tin nitel ( cu gandu' la "mucilaginosii culti" de pe acest forum)

Ma gandeam ca poate vreti ..... "detalii" :
Fişiere ataşate
mosu-cu-muci_0dad4fb071e8b5.jpg
mosu-cu-muci_0dad4fb071e8b5.jpg (11.53 KiB) Vizualizat de 5626 ori
Ultima oară modificat de modigliani pe 29 Noi 2012, 00:12, modificat 1 dată în total.
modigliani

Mesajde mibu » 29 Noi 2012, 00:11

Nu-l schimba !
Să mai vedem și alte păreri ! SÎC !
BLÎND DAR SIGUR !
mibu

Mesajde LUCIAN AVRAM » 29 Noi 2012, 00:11

poate te pune necuratu sa pui altu , mai belit decat asta , ca esti in stare :D
LUCIAN AVRAM

Mesajde modigliani » 29 Noi 2012, 00:12

LUCIAN AVRAM scrie:poate te pune necuratu sa pui altu , mai belit decat asta , ca esti in stare :D

.... Evident ! Vorbim maine ! ;)
modigliani

Mesajde modigliani » 29 Noi 2012, 00:16

Dupa "N' ani de forumistica ..... fac asta-n premiera :

Fişiere ataşate
head-explosion.jpg
modigliani

Mesajde modigliani » 29 Noi 2012, 00:24

Gata , mah ? ..... V-a venit "inima la loc " ??? :lol: :lol: :lol:
modigliani

Mesajde modigliani » 29 Noi 2012, 00:41

cornelioandanciu scrie:Mersi frumos ca l-ai sters.As fi interesat sa vad cateva lucrari de ale tale,tablouri, cine stie,

Bai fratilor , ..... voi ati inteles gresit .......

Io , prin '86 m-am dus la "Scoala de Arte Populare" ..... Cu doar niscaiva talent la desen . La "Pictura" .... s-a ales prafu' . Am picat "glorios" . Am ramas la "Grafica" ( carbune , creion ) . Categoric , studiile si sutele de ore de cursuri si-au spus cuvantul . A fost dat sa-mi "cizelez" simturile artistice . Poate si datorita conjuncturii , a profesorilor , a colegilor . .....

Colegii de liceu , afland despre faptul ca " nu mai merg cu ei la fotbal dupa-amiaza pentru ca am cursuri la SAP " mi-au spus Pictoru' ..... Pai , dracului , "car" poroclu asta dupa mine de peste 25 ani ! Da' voi ma credeti atat de dibaci si de talentat incat sa deschid o "galerie" acilea ? :lol: Aiurea ! ...... Sunt "vai soarta mea" !

Atata ma pricep si io , "sa scriu pe cruci" ( cre' ca-mi capat masteratu' p-acilea , prin forumu' aista ! ) ! Oaresce "pretindenti" am dibuit p-acilea , prin forum . O sa le scriu cu "Y" cu doua puncte ...... Cam ca la "NUTZY" ( insist , cu doua puncte deasupra lu' "Y" ) . Ca cum scrie pe copaci in parc : Nelu + Nutzy = Love !

.........................................

Acum serios : ...... nu traiesc din grafica in carbune . Ci fac creatie publicitara . ..... Atat .
modigliani

Mesajde modigliani » 29 Noi 2012, 00:49

LUCIAN AVRAM scrie:STF , stii ce inseamna ? :lol:

Nu , mah !!!! Io-s adus de barza !!! ..... PLM !!! :lol: :lol: :lol:
modigliani

Mesajde modigliani » 29 Noi 2012, 07:55

ghitacusman scrie:Va salut ! Vad ca pe aici se mai glumeste .Sper sa nu deranjez cu prezenta ;)

Ia loc ! Fii bine venit . Nu deranjezi deloc . Aici e "patria glumelor" ! ( daca nu aici ...... unde dracu'-n alta parte sa fie ??? ) :lol: :lol: :lol:
modigliani

Mesajde Razvan » 29 Noi 2012, 13:21

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Razvan scrie:
Hauzi Pictore,

Da, al de era cu robinetu era din nemu lu Dragos?

Manca-te-ar nenea , ...... ai impresia ca pentru mine este important sa-i tin minte neamurile lu Dragos ?
Din punctul meu de vedere ..... n-are decat sa fie singur pe lume ! Mi se rupe .

Dar , ca sa-ti raspund totusi : ..... NU ! Aia erau DESTEPTI tare ! Au dus stiinta manevrarii robinetului la cote apoteotice ! Pai tu-ti imaginezi cat efort e nevoie sa depui sa-l sucesti de la stanga la dreapta ??? Pai crezi ca Dragos poate asa ceva ??? ...... Asta-i natang de abia-si tine echilibru pe asfalt ! Culmea este ca are ..... "prizabilittate" la un anumit segment de useri ( treaba lor , limitele lor ) 'Ai mah , ce dracu' ? Cum sa se poata sa le fie asta urmas ???

Naibii , hai sa trecem la lucruri serioase ......
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gidbe beleim ciurcuzel,
Da.... matale credeai ca-l asezonez cu omuletzi verzi (o fi si pe la ei vre-un Dasta de sufera de sticla).Departe gandu de mine bre.
da vad totusi cred ca ti dor de el ''Dragos , iti fac cadou o forfecuta pentru redimensionat pozele , si-un scotch . ..... Pentru lipit pozele pe forum . Suna-ma .....'' Ce m-as rade sa dai nas in nas cu el pe vre-o balta.Coleg de ponton....
Pictore daca ai drum pe la Vadu/Corbu / C-ta,( anu asta s-a tinut campionatu de lu peste prajit pe lac, si Romanche ai nosti au iesit pe primul loc, doar ca Englezoi ne-au acuzat ca am dresat pesti cu harana, erau invatati cu momeala folosita de ai nostri'' mamaliga cu branza telemea' )te astespt cu o tuica.
http://www.worldcarp2012.com/Campionatu ... i-1-2.html
Omnia mea mecum porto
Razvan

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?