++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Razvan scrie:
Hauzi Pictore,
Da, al de era cu robinetu era din nemu lu Dragos?
Manca-te-ar nenea , ...... ai impresia ca pentru mine este important sa-i tin minte neamurile lu Dragos ?
Din punctul meu de vedere ..... n-are decat sa fie singur pe lume ! Mi se rupe .
Dar , ca sa-ti raspund totusi : ..... NU ! Aia erau DESTEPTI tare ! Au dus stiinta manevrarii robinetului la cote apoteotice ! Pai tu-ti imaginezi cat efort e nevoie sa depui sa-l sucesti de la stanga la dreapta ??? Pai crezi ca Dragos poate asa ceva ??? ...... Asta-i natang de abia-si tine echilibru pe asfalt ! Culmea este ca are ..... "prizabilittate" la un anumit segment de useri ( treaba lor , limitele lor ) 'Ai mah , ce dracu' ? Cum sa se poata sa le fie asta urmas ???
Naibii , hai sa trecem la lucruri serioase ......
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gidbe beleim ciurcuzel,
Da.... matale credeai ca-l asezonez cu omuletzi verzi (o fi si pe la ei vre-un Dasta de sufera de sticla).Departe gandu de mine bre.
da vad totusi cred ca ti dor de el
''Dragos , iti fac cadou o forfecuta pentru redimensionat pozele , si-un scotch . ..... Pentru lipit pozele pe forum . Suna-ma .....'' Ce m-as rade sa dai nas in nas cu el pe vre-o balta.Coleg de ponton....
Pictore daca ai drum pe la Vadu/Corbu / C-ta,( anu asta s-a tinut campionatu de lu peste prajit pe lac, si Romanche ai nosti au iesit pe primul loc, doar ca Englezoi ne-au acuzat ca am dresat pesti cu harana, erau invatati cu momeala folosita de ai nostri'' mamaliga cu branza telemea' )te astespt cu o tuica.
http://www.worldcarp2012.com/Campionatu ... i-1-2.html