am niste ferestre cu rama de lemn scoase cand am pus termopanele si ma gandeam sa imi mesteresc din ele un topitor solar. Ma puteti ajuta cu ceva schite, planuri, sfaturi sau poze? O schita ar fi tare utila.
multumesc frumos.
succes in toate!
csaa scrie:Si distanta dintre geam si ceara cat trebuie sa fie?
Cristian Marcu scrie:si mie imi sta capu' sa fac un topitor solar, avand in vedere ca anul trecut am facut un experiment folosind o tabla zincata indoita in doua locuri (in asa fel incat cele doua indoituri se intalneau la mijlocul baze de jos) si un nylon tras peste si a functionat nesperat de bine, doar ca, cum spunea cineva, am pierdut niste "fete"! in concluzie, anu asta ma apuc de construit 1!!
liviutzbogos scrie:Nu inteleg la ce va referiti cand spuneti ca pierdeti "fete" (albine).intra in ceara si mor sau cum...sunt curios doar
Jean Valjean scrie:liviutzbogos scrie:Nu inteleg la ce va referiti cand spuneti ca pierdeti "fete" (albine).intra in ceara si mor sau cum...sunt curios doar
Daca topitorul nu este inchis ermetic, mirosul de ceara topita si propolis atrag albinele, care intra in topitor si-si dau obstescul sfarsit.
Înapoi la PLANURI....PLANURI....PLANURI.....
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori