cu o raie de Einhel pneumatic luat la 200 si ceva de lei am trecut binisor de 5000 de rame incheiate.
Picatura de ulei in fiecare dimineata cand intra in tura serviciu si merge...
IonutMioveni scrie:Despre ceea ce încerc să vă spun găsiți detalii aici:
http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/lidl_ro ... _15041.htm
Ceva asemănător am văzut pe sunphoto si la d-nul balasbebe ți mi-a plăcut.
Toate bune!
ovidiu_78 scrie:am fost si acum duminica in Vauxhal la piata aia mare de vechituri,atatea scule sunt....dar eu am destule,acum o luna de zile am fost si am vazut o freza hitachi m12v2,era in stare foarte buna,cu cutie,si cerea 80 lire pe ea,si zicea tipul ca daca o iau mai lasa ceva,cu 60 o luam...eu prostul am zis ca o iau data viitoare,caci deja era aproape ora doua si deja impacheta,iar cand am mers sapt cealalta...nu mai era..asa rau mi-a parut...o montam la masa...am mai vazut si dewalt 625ek la 100 in stare foarte buna,aproape noi,dar freze sunt mai putine,in rest altele.....cu miile...si scule de mana,noi,preturi la jumate fata de magazin sau net,e incredibila piata aia,si din pretul afisat se negociaza,mi-am luat o rindea stanley nou nouta in cutie sigilata,cu 15 lire,la noi e 200rn,si aici in magazin e 30-35,cine ajunge aici la londra si sta sau prinde duminica aici,sa mearga neaparat la piata asta din Vauxhall,asa se si numeste statia de metro unde e piata,iar de aacolo 5 min pe jos si esti acolo
ps:am vrut sa fac poze dar numai bagam in boala pe altii
mitti22 scrie:din vauxhal am luar o rindea makita ,am dat 40 de lire pe ea.este un targ la intrare in londra dinspre aeroportul luthon sa vezi tata acolo preturi nu ca in vauxhal.
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori