Multumesc,
Si sa stiti, o iau de buna!
bio scrie:..."STUPAR DE SUCCES"..??..
Succes ..??>.
....totul este sa fii tu insuti multumit de ce, cum si cit realizezi .
Poti fi categorisit de cei din jur drept "stupar de succes" dar cred ca cel mai bine este fii multumit TU, de suma realizarilor tale.
Vrei sa fii "stupar de succes'..??>. Pune osul la munca, realizeaza intr-un an productie marfa de peste 25 000 Euro si vei fi multumit cit de cit,.... dar omul nostru va vrea din ce in ce mai mult si tot succesul se transforma in stres continuu.
cantemir scrie:almasel scrie: Are peste 600 de familii de albine... Si in fiecare an aduce plusvaloare in stupina si familia Dumnealui.
Ma bucur sa aflu ca se poate si asa!
Mie daca-mi spune sotia dimineata sa numar pana la 600, ca pe urma imi da cafeaua, i-as raspunde c-am baut si ieri cafea! Si ce e mult, nu-i prea putin!
In legatura cu plusvaloarea: omul nostru face profit, nu plusvaloare! Asta se facea pe timpul raposatei dictaturi, cand era interzisa exploatarea omului de catre om, cand toti eram egali, desi erau cate unii mai egali decat ailalti, cand nu erau impozite pe salarii ...s.a.m.d.! Apropos: cati negri are pe plantatie?
Inca o data spun ca ma bucur pentru el, da nu-mi doresc asa ceva!
Dragos2006 scrie:Eu la vara populez primi mei stupi MER numai cu roi la pachet , asa ca daca vrei sa cumperi unul , doi , gasesti la mine .
Dragos2006 scrie:Daca vom avea o iarna usoara si lipsita de probleme iar activitatea va decurge conform planului totul va fi OK.
Cineva mai sus vorbea de standardizare , de asta ma lovesc eu acum , am in stupina rame de vreo 4 dimensiuni si nu mai descurc . La ora actuala am in stoc 8000 de rame si 3 tipuri de caturi...
Dragos2006 scrie:Multumesc pentru urari ! visul meu este sa am cate o stupina pe fiecare tip de stup sau rama . Ar fi interesant sa am vreo 6 stupine , fiecare cu specificul ei. Momentan ma gandesc sa mai iau niste bani de la gura copiilor si sa mai cumpar o vatra.
Dragos2006 scrie:Multumesc pentru urari ! visul meu este sa am cate o stupina pe fiecare tip de stup sau rama . Ar fi interesant sa am vreo 6 stupine , fiecare cu specificul ei. Momentan ma gandesc sa mai iau niste bani de la gura copiilor si sa mai cumpar o vatra.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 43 vizitatori