salve
proapis13 scrie:Masina cu care fac deplasarile stupilor este un Mercedes 310D motor de 2,9,5 pistoane trage spatele
incarcata suie si pe tei belit goala cam face figuri la namol,mizga si iarba uda
salve
andrei_calinescu scrie:"Baietelul" e inmatriculat in tara sora, Bulgaria?
Cate familii pui pe ea,cu caturi?.
proapis13 scrie:andrei_calinescu scrie:"Baietelul" e inmatriculat in tara sora, Bulgaria?
Cate familii pui pe ea,cu caturi?.
Acum i se spune ,,babuta'' in tara de originesi e pe Bulgaria
Cu titlu info cartea tehnica si asigurarea pe un an,le-am reinnoit pe 26 noe. - 265 euro
Ca sa-mi intre cat mai multi stupi am renuntat la capace si am mai castigat cate 5cm in laturi
Am pastrat podisorul cu hranitor,ai foto la pag 2,iar peste el am un capac de tabla de 0,5
Astfel pe un rind i-mi intra 28 se stupi/12 rame+1 cat de 1/2 ,deci total 56 stupi
Cel mai mult am carat 42 cu cate 1 cat in caroserie+26 orizontali pe o platforma de 2 tone
trasa dupa - s-a dat ea la motorina insa nu m-a lasat,s-a comportat ireprosabil
Am facut pastoral cu ea si anul trecut si mi-a placut atat de mult incat anul acesta am cumparat-o
Caroseria are 397mm/197mm spatiu util iar inaltimea de 200mm
salve
dorindafi scrie:la 2000m shi ceva mai jos a venit balana
bostina constantin scrie:]proapis13acesta am cumparat-o
Caroseria are 397mm/197mm spatiu util iar inaltimea de 200mm
salve
E buna unitatea de masura??
Atunci are aceleasi dimensiuni ca bascula lui Andrei [nepotu], cu care se joaca la nisip
Sanatate la toti!! [/quote]
Din cauza vitezei de editare mai greseste omul;vezi ca modificai
merci de avertizare![]()
salve
[quote="andrei_calinescu scrie:
Babutza sau ne-babutza, un tractor ca asta nu te lasa. Merge motorul 1 milion de km.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 64 vizitatori