prisecarul scrie:mitica, ce mai faci?
am inteles ca nu mai stai la taky.
ce s-a intamplat?
bio scrie:...mitica cred ca ar fi de ajutor daca ne-ai spune din ce judet, localitate era acel domn ISTRATE, care te-a lasat fara diploma....Evntual si ce functie, calitate ar avea ca poate exista cineva care a cooperat cu el.
Ceva de genul, dl. Istrate de la Consultanta agricola a jud Mures..--este doar un model..
jiji scrie:asta am gasit dupa nr de tel pe urmatorul site
http://www.romapis.org/index.php?id=forum
Asociatia Stuparul Banatean detine AUTORIZATIA pentru desfasurarea cursurilor de pregatire si instruire in meseria de APICULTOR. Se fac inscrieri pe toata perioada anului, iar cursurile se desfasoara dupa ce se apicultorii sunt asociatii in 2 grupe de lucru si pregatire, incepand de la miim 28 la 56 si peste. Actele necesare> BI/CI - Diploma calificare mai mare de 8 clase, - Adeverinta de la medicul de familie, - Cerere completata catre asociatie, - Prima taxa de 250 lei, - Se primeste prima Carte de apiterapie, La finalizarea cursului se achita a doua taxa de 300,0 lei - Se primeste a doua carte Plante Medicinale de la A la Z - Se primeste 1 pomisor de Evodia, - Se da consultanta gratuita in intocmirea documentatiei pt. P.N.A. - Se da consultanta gratuita pentru pregatirea dosarului in vederea efectuarii proiectului pe Masura 141 si 112. PUTEM ASIGURA ACEEASI LOGISTICA SI PENTRU APICULTORII DIN ALTEE LOCALITATI PRESEDINTE ISTRATIE DUMITRU dumitruistratie@yahoo.com tel 0746351192
Sincer nu am alt telefon dar dansul daca era domn trebuia singur sami trimita diploma sau el sa ma suneIonutMioveni scrie:Neatza domn' Dumitru.
De ce nu incercati sa sunati de pe alte nr de telefon.
Poate (mai mult ca sigur) va cunoaste numarul dvs de tel si de aceea nu raspunde.
Sunt astfel de persoane care nu raspund la o anume persoana , altii nu raspund daca nu cunosc numarul.....nu-i inteleg nici pe unii nici pe altii dar fie.
Asadar sfatul meu este sa incercati sa luati legatura si de pe alte numere de tel sa vedeti ca trebuie sa raspunda mai ales daca ii suna telefonul.
L-as suna eu dar nu stiu ce sa-i spun...."stiti domnule ...aveti de innapoiat un document domnului Dumitru de ceva timp....".
Am avut si eu un caz cu un domn din Bacau asemanator doar ca el doar promisese ca-mi da ceva.
I-am trimis in prealabil niste sem de Paulownia.....le-a primit...si mi-a promis ca in toamna imi trm cativa puieti(2-3 la nr) de braduti argintii...taxele postale revenind mie.
Tot asa suna tel dar nu raspundea ...in schimb cand l-am sunat de pe alt telefon...surpriza a raspuns crezandca-i un clint nou ...dansu avand pepiniera.
A gasit ceva scuze puerile si am stabilit toate detaliile apoi, dar tot degeaba ca nu s-a tinut de cuvant.
Eu n.am avut nimic de pierdut dar dvs ve.ti avea daca nu va recuperati bunul.
Asa ca bafta multa!
Dragos2006 scrie:In principiu trebuie sa ma intalnesc cu acest Istrate pe 15 , daca il intalnesc ce sa-i spun ? sau sa-i rup o mana ?
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 136 vizitatori