Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde cantemir » 08 Dec 2012, 14:41

Si pe mine ma roade o intrebare:
Nu cumva trebuia un referenduum Monarhie vs. Republica, imediat dupa Revolutia din 1989? Inainte de a se vota noua constitutie, in care Romania a fost numita din start Republica!
cantemir

Mesajde paul » 08 Dec 2012, 15:00

cantemir scrie:Si pe mine ma roade o intrebare:
Nu cumva trebuia un referenduum Monarhie vs. Republica, imediat dupa Revolutia din 1989? Inainte de a se vota noua constitutie, in care Romania a fost numita din start Republica!

NU !!!
dupa '89 , oamenii nu puteau sa discearna obiectiv, data fiind indoctrinarea de peste ... 40 de ani ! Ne amintim ce invatam la scoala ... Vasile Roaita si sirena , lupta muncitorilor ceferisti 16 februarie 1933, Doftana ,unde erau inchisi de catre regimul burghezo-mosieresc ... Iluminatii !!! :oops: . Basca guvernul "democratic" condus de Dr. Petru Groza , Regele care a plecat din tara cu un tren plin cu aur ... :oops:
Nici acum dupa 23 de ani de la evenimente nu sunt foarte clare lucrurile !
Ultima oară modificat de paul pe 08 Dec 2012, 15:05, modificat 1 dată în total.
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde cantemir » 08 Dec 2012, 15:03

paul scrie::lol: :lol: :lol:
Eu zic asa ... ce-au facut impreuna acesti 4 regi pentru Romania nu vor face ... 40 de Presedinti !

De acord: 40 de iliesti, 40 de constantinesti, 40 de basesti si alti 40 de... De cine,vom vedea!
P.S. Observi ca de Ceausescu n-am zis nimic! Comunist nostalgic si nemernic ce sunt ;)
cantemir

Mesajde alt stupar » 09 Dec 2012, 20:33

deci e aproape INCREDIBIL !
astazi, de duminica orbului :lol:, am reusit sa ignoram pana la aceasta ora "aspectele" politichiei :lol: :lol: :lol:
Inseamna ca mai avem o sansa !
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde paul » 09 Dec 2012, 21:26

alt stupar scrie:Inseamna ca mai avem o sansa !

Si .... tu vrei sa ne-o rapesti ??? :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde alt stupar » 09 Dec 2012, 22:34

nu :lol:
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde ves.lucian.zabrani » 09 Dec 2012, 22:48

alt stupar scrie:astazi, de duminica orbului :lol:, am reusit sa ignoram pana la aceasta ora "aspectele" politichiei :lol: :lol: :lol:
Inseamna ca mai avem o sansa !

vindecarea orbului din Ierihon a fost Duminica trecuta !!! Duminica asta a fost vindecarea femeii garbove !!! din pacate si Romania este cam garbovita !!! sa speram in vindecarea ei !!! :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde nae » 09 Dec 2012, 23:00

I-am urat si-i urasc pe Iliescu/Base .
Speranta mea e sa sanctionam toate ,viitoarele , derapaje USL-ste , altfel peste 4 ani .. alt vot ,puternic, negativ .
Am votat impotriva lui Base , sper sa nu mi se usuce mana ; Iliescu e mic copil pe langa ''mieunelul '' Ponta .
Sarbatori realiste tuturor .
nae

Mesajde kamy » 10 Dec 2012, 07:35

se pare totusi ca democratia n-a murit, schimbati macazul fratilor!
kamy

Mesajde gabi bee » 10 Dec 2012, 11:29

Tocmai a-ti dat in cap ROMANIEI ! poporul roman e suveran si a votat in marea majoritate cu cei care i-au prostit pe fata ! d-aia n-a mers bine tara asta niciodata si nu se stie cand o sa mearga mai bine , din cauza poporului roman care este propriul lui dusman si degeaba imnul tarii se numeste DESTEAPTATE ROMANE !
Nu am nimic impotriva daca vine USL-ul la putere , e bine sa fie o alternanta si nu sa stea numai un partid acolo dar pur si simplu nu sunt oameni de incredere si nu au aratat pana acum ca vor sa faca ceva bun pt tara , pt romani ci au alte prioritati si le stiti foarte bine !
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde ves.lucian.zabrani » 10 Dec 2012, 11:56

vorbim peste 4 ani !!! mi-as dori sa nu-ti dau dreptate peste 4 ani !!! dar daca ai dreptate , voi avea puterea sa recunosc ca am gresit !!!
stai tu linistit !!! inca nu s-a infiintat la noi partidul care sa aiba grija si de cel amarat !!! se gandesc doar la ei !!! TOTI !!! ABSOLUT TOTI !!!
TOTUSI SA NU-I UITI PE CEI CARE AU VRUT SA TAIE PENSIILE , au taiat salariile bugetarilor si au marit TVA-ul !!!
cum poti sa mai votezi cu cei care au facut aceste lucruri , mai mult sau mai putin necesare ???
mai puteam vota cu UDMR-ul sau cu Dan Diaconescu !!! mai mare mincinos ca si asta n-am vazut inca !!! si a gasit si sustinatori !!!
asa ca... :P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde cristi_vidican » 10 Dec 2012, 12:23

Soarta PD-L-ului va fi soarta PNȚ-CD-ului. :(
Nu am speranțe de la mai bine în ce privește politica, dar sper să nu fie mai rău.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde stupar » 10 Dec 2012, 13:32

stupar

Mesajde stupar » 10 Dec 2012, 13:57

ghitacusman scrie:prietene stupar ,ai grije sa nu te umpli de ras pe piept (nu de alta ,dar unele pete nu ies decat cu foarfeca :( ................. :lol: )

La voi a fost D.D.la numarat,asa ca .....fara dubii!
stupar

Mesajde Mircea_63 » 10 Dec 2012, 14:46

ghitacusman scrie:daca langa mine sant 10 oameni rai si liga ,intr-un colt este un om bun,m-a duc fara sa ezit linaga cel singur si bun .

Suna frumos din vorbe, dar nu scrie in fruntea nimanui daca e rau sau bun. Te duci langa cel bun din instinct? Sau iti dai seama ca e bun pentru ca e singur?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde kamy » 10 Dec 2012, 18:59

gabi bee scrie:Tocmai a-ti dat in cap ROMANIEI ! poporul roman e suveran si a votat in marea majoritate cu cei care i-au prostit pe fata ! d-aia n-a mers bine tara asta niciodata si nu se stie cand o sa mearga mai bine , din cauza poporului roman care este propriul lui dusman si degeaba imnul tarii se numeste DESTEAPTATE ROMANE !
Nu am nimic impotriva daca vine USL-ul la putere , e bine sa fie o alternanta si nu sa stea numai un partid acolo dar pur si simplu nu sunt oameni de incredere si nu au aratat pana acum ca vor sa faca ceva bun pt tara , pt romani ci au alte prioritati si le stiti foarte bine !

pai atunci hai frate sa iesim in strada sa repunem pdleu in functiune ca altfel nu putem trai fara un tatuca stalinist(pardon necomunist da cu metode staliniste)si oricat de neincredere ar fi tot merita incercat si o alta alternativa,daca nu merge next!
kamy

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE