Si pe mine ma roade o intrebare:
Nu cumva trebuia un referenduum Monarhie vs. Republica, imediat dupa Revolutia din 1989? Inainte de a se vota noua constitutie, in care Romania a fost numita din start Republica!
cantemir scrie:Si pe mine ma roade o intrebare:
Nu cumva trebuia un referenduum Monarhie vs. Republica, imediat dupa Revolutia din 1989? Inainte de a se vota noua constitutie, in care Romania a fost numita din start Republica!
paul scrie::lol:![]()
![]()
Eu zic asa ... ce-au facut impreuna acesti 4 regi pentru Romania nu vor face ... 40 de Presedinti !
alt stupar scrie:Inseamna ca mai avem o sansa !
alt stupar scrie:astazi, de duminica orbului, am reusit sa ignoram pana la aceasta ora "aspectele" politichiei
![]()
![]()
![]()
Inseamna ca mai avem o sansa !
ghitacusman scrie:prietene stupar ,ai grije sa nu te umpli de ras pe piept (nu de alta ,dar unele pete nu ies decat cu foarfeca.................
)
ghitacusman scrie:daca langa mine sant 10 oameni rai si liga ,intr-un colt este un om bun,m-a duc fara sa ezit linaga cel singur si bun .
gabi bee scrie:Tocmai a-ti dat in cap ROMANIEI ! poporul roman e suveran si a votat in marea majoritate cu cei care i-au prostit pe fata ! d-aia n-a mers bine tara asta niciodata si nu se stie cand o sa mearga mai bine , din cauza poporului roman care este propriul lui dusman si degeaba imnul tarii se numeste DESTEAPTATE ROMANE !
Nu am nimic impotriva daca vine USL-ul la putere , e bine sa fie o alternanta si nu sa stea numai un partid acolo dar pur si simplu nu sunt oameni de incredere si nu au aratat pana acum ca vor sa faca ceva bun pt tara , pt romani ci au alte prioritati si le stiti foarte bine !
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 34 vizitatori