Ieri erau niste unii un El si o Ea, treziti de dimineata in cine stie ce sat departe in nord, care au decis sa fie primiila vot si sa voteze pentru liniste si intelegere intre politicieni! Hilar! Fratilor cand politicienii tac si pastreaza linistea cara...aduna, jefuiesc! A fost liniste pe vremuri...e bine sa nu ne mai dorim aceasta liniste! Clasa politica trebuie sa aiba de lucru si pentru ce se bate ! Din conflict de opinii evolueaza societatea! Restul ...sunt infantilisme de oameni Batrani! Eu unul ieri nu am avut cu cine vota in sectorul 3 Bucuresti! Pur si simplu am facut ce nu am facut pana acum! MI-am anulat votul! Baietii astia au castigat...dar cati au fost adunati ca sa castige? Daca o sa-i luam la bani marunti - inca nu stiu cati s-au abtinut! Stiu de cei multi 60% care nu au fost la vot, dar daca defalcam pe partide..cine a castigat? Pentru mine 40% prezenta la vot inseamna lipsa de legitimitate! Calsa politica romaneasca a esuat si inca lamentabil! Dar in loc de asta...o vedem cum triumfa inca o data, uitand lucruri esentiale! Pentru cati ani oare? Ce ne asteapta la viitoarele alegeri daca acum, eu unul in numele listelor uninominale dar numite de fapt - caci partidul x sau y nu m-a lasat sa aleg ci mi-a impus pe cel mai bun contribuabil al sau, NU AM AVUT CU CINE VOTA!