Noi ramanem tot ca prostii...
Si cand am zis noi... de noi e vorba! Nu de
Donbazil scrie:Donbazil scrie:Sal'tare!
Asadar, ramane cum am stabilit.....Tu votezi cu ai tai, eu cu ai mei si dupa alegeri vedem noi care spune public aici pe forum, SARU'MANA celuilalt....Te prinzi?....
Sal'tare!
Donbazil - Faget
Sal'tare!
Alooo! Domnu' Gabiiii!....
Astept un semnal ( sau mai bine-zis un " salut" ) public, aici in vazul tuturor......
Sau ai emigrat deja?.....![]()
Sal'tare!![]()
Donbazil - Faget
gabi bee scrie:Donbazil scrie:Donbazil scrie:Sal'tare!
Asadar, ramane cum am stabilit.....Tu votezi cu ai tai, eu cu ai mei si dupa alegeri vedem noi care spune public aici pe forum, SARU'MANA celuilalt....Te prinzi?....
Sal'tare!
Donbazil - Faget
Sal'tare!
Alooo! Domnu' Gabiiii!....
Astept un semnal ( sau mai bine-zis un " salut" ) public, aici in vazul tuturor......
Sau ai emigrat deja?.....![]()
Sal'tare!![]()
Donbazil - Faget
Sper sa nu fiu nevoit sa emigrez! Te salut Donbazil ,felicitari si toate cele bune !
Donbazil scrie:
Eu ziceam acuma-s cateva zile altceva.....Te facusi ca ploua!.......Aici in vazul tuturor.....
Sal'tare!
Donbazil - Faget
gabi bee scrie: Sper sa nu fiu nevoit sa emigrez! ...
Mircea_63 scrie: ...
In vara, USL spunea ca suntem tot mai putini ca populatie, da` acuma a crescut numarul de parlamentari de la 470 la 580. Cum naiba?
ioanpuiu scrie:Învingătorii
Nu e o surpriză că au cîştigat dar nu mă aşteptam la un scor aşa mare (aprox. 60% din 40% prezenţă)
Surprinzător este că cel mai proaspăt USL-ist, Gigi Becali, a luat 65% ; după scor pare a fi un politician foarte bun chiar dacă mă-ncearcă un zîmbetcînd scriu asta.
Dar cea mai mare surpriză sunteţi voi cei 7,4 milioane (dintre care 3 mil. traseişti electorali)
Ce s-a întîmplat ?
... aţi trădat sau n-aţi fost niciodată mai mulţi de patru şi ceva (mil.)
delorin I scrie:Cine a promovat aceasta noua lege electorala in care toti am devenit niste straini de cei pe care ii alegem?
teinegru64 scrie:Brucan a dat coltu"....dar tatza Anca traieste....a zis si ea candva ,,ciocu mic"
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 51 vizitatori