Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde cantemir » 10 Dec 2012, 23:50

Pleaca-ai nostri, vin ai nostri,
Noi ramanem tot ca prostii...
Si cand am zis noi... de noi e vorba! Nu de :lol: :lol: :lol:
cantemir

Mesajde gabi bee » 11 Dec 2012, 00:43

Donbazil scrie:
Donbazil scrie:Sal'tare!
Asadar, ramane cum am stabilit.....Tu votezi cu ai tai, eu cu ai mei si dupa alegeri vedem noi care spune public aici pe forum, SARU'MANA celuilalt....Te prinzi?....
Sal'tare!
Donbazil - Faget

Sal'tare!
Alooo! Domnu' Gabiiii!....
Astept un semnal ( sau mai bine-zis un " salut" ) public, aici in vazul tuturor......
Sau ai emigrat deja?..... :lol:
Sal'tare! :idea:
Donbazil - Faget

Sper sa nu fiu nevoit sa emigrez :lol: ! se stia clar ca va castiga USL-ul dar ma asteptam la un scor mai bun pt ARD si ar fi avut daca nu intra in schema si Partidul Prostelii DD ! dupa cum am mai zis , nu-i o problema ca vin altii la putere , problema este ca nu prezinta incredere deloc si stim cu totii de ce ! m-as bucura sa ma insel dar vom vedea ! oricum , Basescu mai are de jucat cateva carti si nu se stie pana la urma , ca doar el e cel mai tare Presedinte Jucator nu :D ? si inca ceva , Basescu va ramane in istorie ca cel mai tare om politic de dupa revolutie iar Ponta , Antonescu si ceilalti , vor fi de ras , parerea mea !
Trebuie totusi sa felicit castigatorii si sa fim cu totii sanatosi sa ne ocupam de ale noastre in continuare ! cu un ochi insa pe steagul de pe catarg , si pe busola , sa vedem incotro mergem si ce culoare flutura in vant ! Te salut Donbazil ,felicitari si toate cele bune ! :D
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde Donbazil » 11 Dec 2012, 00:55

gabi bee scrie:
Donbazil scrie:
Donbazil scrie:Sal'tare!
Asadar, ramane cum am stabilit.....Tu votezi cu ai tai, eu cu ai mei si dupa alegeri vedem noi care spune public aici pe forum, SARU'MANA celuilalt....Te prinzi?....
Sal'tare!
Donbazil - Faget

Sal'tare!
Alooo! Domnu' Gabiiii!....
Astept un semnal ( sau mai bine-zis un " salut" ) public, aici in vazul tuturor......
Sau ai emigrat deja?..... :lol:
Sal'tare! :idea:
Donbazil - Faget

Sper sa nu fiu nevoit sa emigrez :lol: ! Te salut Donbazil ,felicitari si toate cele bune ! :D

Sal'tare!
Da!.....Vad ca m-ai " salutat", - dara cu juma de gura - si ai incercat s-o dai cotita - deh!....Ca orice pedelist care se respecta......N-ati pierdut voi, au furat ceilalti.... :lol:
Eu ziceam acuma-s cateva zile altceva.....Te facusi ca ploua!.......Aici in vazul tuturor.....
Sa fii sanatos!
Sal'tare!
Donbazil - Faget
Donbazil

Mesajde cantemir » 11 Dec 2012, 01:12

Donbazil scrie:
Eu ziceam acuma-s cateva zile altceva.....Te facusi ca ploua!.......Aici in vazul tuturor.....

Sal'tare!
Donbazil - Faget

Si-acu vreo cateva zeci de ani ziceati altceva...Nu va faceti ca ploua! Aici, in vazul tuturor! Ca de la comunist la comunist!
Hai sa juram pe rosu!
Eu am fost comunist cu carnet de partid!
Dvs, la fel...
Deci ce vrem noi a ne spune?...

Las-o naibii politichie... suntem apicultori si albina-i apolitica!
cantemir

Mesajde Adi Hodis » 11 Dec 2012, 09:23

gabi bee scrie: Sper sa nu fiu nevoit sa emigrez :lol: ! ...

Ce voi scrie, sper sa fie doar vorbe.
Se prea poate sa ajungi sa-ti doresti sa emigrezi ... :mrgreen:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde Mircea_63 » 11 Dec 2012, 10:10

Mai fratilor, io pricep mai incet. O fi gena de trantor ardelean ;)

In vara, USL spunea ca suntem tot mai putini ca populatie, da` acuma a crescut numarul de parlamentari de la 470 la 580. Cum naiba?

S-o fi petrecut o inviere partiala si n-am aflat?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Adi Hodis » 11 Dec 2012, 12:46

Mircea_63 scrie: ...
In vara, USL spunea ca suntem tot mai putini ca populatie, da` acuma a crescut numarul de parlamentari de la 470 la 580. Cum naiba?

Pai uite asa, simplu, prin metoda "surpriza" si cum nici o "bucurie" de acest gen, nu e singura, au mai fost si altele...
Una dintre ele este majorarea impozitelor pe i/mobile, in perioada cat au facut marele pas ( inapoi ) pentru a schimba presedintele Romaniei.
Verificati la primarii ... macar nu ve-ti fi surprinsi, ca mine. :x

Si nu ar fi rau sa ne pregatim pentru alte pasiuni de-ale lor :mrgreen:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde stupar » 11 Dec 2012, 17:07

stupar

Mesajde paul » 11 Dec 2012, 19:20

ioanpuiu scrie:Învingătorii
Învingătorii - Copy.PNG

Nu e o surpriză că au cîştigat dar nu mă aşteptam la un scor aşa mare (aprox. 60% din 40% prezenţă)
Surprinzător este că cel mai proaspăt USL-ist, Gigi Becali, a luat 65% ; după scor pare a fi un politician foarte bun chiar dacă mă-ncearcă un zîmbet :mrgreen: cînd scriu asta.
Dar cea mai mare surpriză sunteţi voi cei 7,4 milioane (dintre care 3 mil. traseişti electorali)

Ce s-a întîmplat ?
... aţi trădat sau n-aţi fost niciodată mai mulţi de patru şi ceva (mil.)

Ioane ...
Si eu radeam cu lacrimi cand il vedeam pe ... BULA , DEPUTAT PDL !!! :lol: Gigi macar a facut ceva cu Steaua ...
Cunosc foarte multe persoane care nu au fost la vot dar care s-ar duce la enspe referendumuri de suspendare a presidentului !!! Voi chiar nu realizati ca Baselu a fost piatra de moara atarnata de grumazul PDL ??? :shock:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde delorin I » 11 Dec 2012, 20:30

Mda...era vorba sa fie cu 50 de parlamentari mai mult! Aud ca sunt 100 si...Se pare ca democratia parlamentara nu a murit! IAr guvernarea aceasta noua incepe sub auspicii bune! Salariile noastre taiate vad ca acum se redistribuie la acesti noi demnitari! Ce e acela vot uninominal de reducere a numarului de membri in parlament? Daca mai punem inca 100 ce are? PUr si simplu sfidare la adresa unui popor de fraieri prea linistit ba unii chair cu ranzetul pe buze ca au castigat alegerile! De ce au fost cheltuiti banii la referendumul de reducare a numarului de deputati? Unde sunt acele voturi? Cu siguranta au fost mai multi votanti pro decat numarul participantilor de acum de la vot! IAr imbecilul acela care va sa fie inca o data prim ministru- si cae duap parerea mea deja a depasit cu mult si pre,matur pe BOC, vine si ne mai arunca una...stati cuminti in banca dragi concetateni- nu vom mari bugetul Parlamentului! OAre cine il mai crede? Voi? Cred ca e vremea sa coboram batele de unde le-am pus la uscat! :)
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde Ioan Guist » 11 Dec 2012, 21:07

Un c*cat de tara. Sau mai exact un c*cat de cetateni.Punct. Vorba pictorului.Puteti sa ma "inghesuiti "cat vreti.Ma doare in cotul politic de tampeniile voatre.astazi , efectiv regret ca sunt in Romania.
Ne dam de ceasul mortii de 23 de ani sa ghicim unde o sa locuim definitiv.Unde sa ...iesim la pensie.Ca si in ' 44 si acum la spart de criza o dam pe stanga.Pe est.Pe cioace si bizantinisme.Nu putem si pace sa fim consecventi.Sa fim barbati.Intoarcem armele inca o data,Incapabili sa citim "viitorul" .Bulgaria o ia inca o data ca si in 44, ca si in 97, inaintea noastra.Raman legati de germania.Barbati.

Punem botu la dragnea , ciutacu ,si badea, ne inclinam la dottore, inghitim de ale lui voiculesu, zambim la luzarul de antonescu..Luzari.Sobolani.
Marele lider al PNL, care teoretic ar trebuii sa aduca grosul liberal in alianta, si deci ....plus in electori, se ascunde de fapt in dosul super-teleormenul PSD .RUSINE.
Nu e in stare sa aduca plus valoare pe PNL.Vine d'paia si insira ce ...mare e PNL in Ardeal.Rusine ba... cacaraule!!
CACARAU adica, nu a gasit un catun de unde sa-si ia postul.As intra in pamant pana la ...prasele de rusine.Nu si cacarau insa.Asta doarme pe el si nici nu stie.

Am avut o sansa in contextul mondializarii, am avut o voce.Vorbim peste 20 de ani.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde delorin I » 11 Dec 2012, 21:18

Inca 20 de ani...o sa fac barba alba! Domnule Guist.....aveti mare dreptate! Din pacate desi suntem multi care gandim asa...ne-am cam pierdut in padure! Eu mi-am anulat votul pentru ca realmente in Bucuresti la sectorul 3 ..NU am avut pe cine sa votez! Stiu oameni care erau pe cale sa voteze UDMR din lipsa de alternativa! Aici am fost adusi...aici am ajuns! cati oare au facut ca mine? Stiu astia care s-au ales cati cetateni reprezinta de fapt? Cati aore din cei putini ce au fost la vot si-au anulat voturile ? Totul pare o mare victorie..so colhoznicii au redevenit mai parlamentari unde ma asteptam sa se schimbe ceva...fie si cu oamenii noi adusi de Diaconescu! Ti-ai gasit! Au rasarit la fel de multi sovietici ca inainte..mai devreme am vazut listele! Cine a promovat aceasta noua lege electorala in care toti am devenit niste straini de cei pe care ii alegem?

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde teinegru64 » 11 Dec 2012, 21:22

Brucan a dat coltu"....dar tatza Anca traieste....a zis si ea candva ,,ciocu mic" :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde paul » 11 Dec 2012, 21:31

delorin I scrie:Cine a promovat aceasta noua lege electorala in care toti am devenit niste straini de cei pe care ii alegem?

Wooow ... :lol:
Pai , a fost initiata de ... PDL !!! :lol:
"Antieuropenistii " recte USL ... au modificat-o iar PDL a contestat modificarea la ... CCR ! La tanti ... Aspazia ! :lol: :lol:
Si a ramas cum au facut-o ... proeuropenii ! :lol:
Fiecare pasarica pe limba ei ...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde delorin I » 11 Dec 2012, 21:33

teinegru64 scrie:Brucan a dat coltu"....dar tatza Anca traieste....a zis si ea candva ,,ciocu mic" :lol:

CE sa intelegem? Esti un preafericit incantat de faptul ca desi tot mai putini romani merg la vot numarul de parlamentari crescut te fac fericit? Sau tu crezi ca e mirajul natalitatii si boomul demografic aparut peste noapte duap ce acum cateva luni ba eram prea putini ba nu se stia exact cati suntem?

(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde delorin I » 11 Dec 2012, 21:34

Da PAul..cam asta e povestea ..cine ce a initiat..nu conteaza daca e drept sau stramb...conteaza doar imaginea in cel mai bun caz si nu UN INTERES NATIONAL PE TERMEN LUNG!

(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE