de balasbebe » 12 Dec 2012, 22:44
Cu el nu te poti plictisi, de pe acuma. Este atat de spontan si nu are decat 5 luni.
Ai dreptate, se poate imprumuta cu ziua. Nu am crezut sa fie atat de greu pentru o mama. Poate are mai multa rabdare. Si cand te gandesti cat de crunta este viata mai tarziu. Fata a terminat facultatea in Cluj, iar acum este stabilita in Budapesta. Nu a vrut sa ramana in invatamant. Oare ce o sa-l astepte in viata pe acest minunat copil? Sunt asa de multe necunoscute. Oricat am dori sa-i avem aproape cateodata destinul ne duce departe. M-am consolat, deoarece sotia are colegi, la care copii sunt stabiliti prin State, Germania, Spania. Sa zic ca sunt un norocos. Este un oras destul de curat si civilizat. In 5 ore sunt la ei sa-i vad si mai trag si eu de timp pana in primavara.
Daca eu am avut doar fata, acum am si un nepot baiat. Daca o sa pot deja am planuri de joaca cu el. Ceea ce nu am reusit sa fac cu fata, o sa fac cu nepotul. Sper sa ma cobor la mintea lui si sa-i satisfac toate curiozitatile tehnice.
Multumim frumos Lucian. Anul trecut pe vremea asta, eram prin targul de Craciun. Nici nu visam ca acum sa tin o minunatie in brate. Pana sunt mic sunt draguti, dupa care tot ai nostri sunt.