Mircea 63 :Incep cu tine ...... neavand nimic de spus . Ce-ai scris este mai presus de cuvinte , de trairi , de o simpla colegialitate de forum . N-am ce cita din ce-ai spus . Sau ..... nu pot . Ma coplesesc vorbele tale .
Multumesc ca te-am cunoscut !
......................................................................
paul scrie:BILET PENTRU ... MODIGLIANI,
.............Dragul meu PRIETEN DRAG !!!...............
Tu , bucovinene , .... la fel , ai spus tot ! Esti un om deosebit , un prieten bun ..... absolut neconditionat ! Dincolo de tara asta , undeva un de s-a nascut un Creanga s-a mai nascut un OM ! ( asa e pa la voi p-acolo , mah ? Zii-mi , va planteaza astia primavara ??? )
.......................................................................
iunicu scrie:Ma alatur rugamintii lui Paul si cu tot sufletul te rog iarta!
Prietene , .... ce sa iert ??? Sa-mi iert naivitatea ? Credulitatea ??? In fapt , la nivel strict existential , nu mi s-a gresit cu nimic . De catre nimeni . Pur si simplu ...... TEAPA MEA !
Insa ..... ia-ti , dracului , o dimineata libera si mai treci pe la o cafea si-o vorba ! N-ai sa crezi ce-am facut cu atelieru' ala de cand l-ai calcat ultima oara ! Esti mai mult decat bine venit ..... la orice ora si-n orice zi ai placerea de-a-mi trece pragul !
.......................................................................
proapis13 scrie:E omul ce-ti da sufletul din el dar pina la un punct
L-ai calcat pe bombeu dusman pe viata
salve,Modi

Fratioare , ..... ( sa dea dracii-n pauza ta , ..... cat am tras de tine sa "mazgalesti" in forum ...... ai avut "boala lu' Calache" ! ) ..... nu-i , nene , vorba despre sufletu' meu . Nu. Si nici nu-mi fac "dusmani pe viata" la simpla calcare pe bombeu :
1 - Io n-am bombeuri ,
2 - De felu' meu nu-s patimas si nici nu ma pricep sa fiu dusman . PLM , asta e ! Sunt fraier !
Dar , fara voia mea , ..... ai dreptate . Imi dau tot sufletul pana la un ..... PUNCT !
...........................................................
valter scrie: Te salut pictore, din toata inima
WOOOOOW !!!!! Mi-a dat "cu zecimale " , sa mor io !!! ..... WTF ??? Tu nu esti normal , mah ?
Mai nene , trai-ti-ar , ...... mai imi faci multe dusuri d-astea "calde-reci" ???
Valter , am trecut cu tine prin momente ........ imposibil si jenant de evocat acum ( da-le dracu' , ma p*s pe ele , sunt "istorie" deja ) .
Ma bucur nespus sa-ti vad reactia . Sincer , fara nici o urma de meschin in spatele a ceea ce spun . Daca ultima oara ti-am acordat respectul meu prin MP , ..... de data asta o fac PUBLIC :
VALTER , RESPECT !!!!!!!Cand o pui cu 63-ul de-o bere ..... pune-ti-ma "paharnic" ! Sa traiesti !
..................................................................
ioanpuiu scrie:You don't have to wonder why
I would'nt ! It's just hapened to me , my friend . It's just hapened .
Why ? I think it does'nt matter any more . But is a lesson . The question is : I will learn something from this ?
Anyway , thx for being my friend ! The only one who visit me in a hard and dificult day . Those day will ramaine to me ...... THAT DAY ! Love you bro ! Beyond everything we have talk in time !
LUPU' ALBINELOR scrie:In ce il priveste pe Modi, vei constata (daca vei avea timpul sa-l urmaresti in topicurile sale mai 'furioase'), ca a inceput sa riposteze la atacuri coleric ( latrand in spume

) si a sfarsit prin a se imprietenii cu 'rivalii' intr-un mod in care numai el reuseste...
Bai , n-auzi , ( c-am ajuns acum la tine , fiara "insensibila " ) ...... "urli de nebun" la luna fara sa aprofundezi !
Da' de ce PLM evoci numa' impacarile , "armistitiile" ? Vezi tu , dincolo de "oponentii" mei principali exista omenie . Unii au fost reticenti la debutul meu pe forum :
- Cine PLM e asta ? Ce dracu' vrea d-acilea ?
- Bah , ne-nvata asta sa scriem ? Da-l in ma-sa !
- Da-l dracu' de filfizon ...... samd !
Insa in timp m-am apropiat cu multi ( de exemplu , PRIMUL caruia i-am deschis un topic dedicat pe Battlefield este ..... MIBU , OMUL cu care tocmai schimb acum MP-uri joviale si extrem de amicale -
app , va rog diliti topicul cu "varza" . Consider ca ne-am edificat unul asupra celuilalt si acel topic nu-si mai are rostul . Mai ales la nivel de imagine de forum .
Cu tine , referitor la ce-ai scris ma "explic" la urmatorul drum de la sau dinspre granita catre ...... unde te duce tzugu' , mah !
..........................................................
..................................................................