U.S.L.=Urmeaza Sfarsitul Lumii
csaa scrie:Offf! Crezi ca ministrul a dat roata tarii asteia si a verificat toate drumurile dupa care a dat un comunicat? Nu dom'le, s-a bazat pe ce au spus oamenii pe care ii are, dar care oameni sunt tot aia de iarna trecuta, de acum doua iernii, trei.....s.a.m.d.
Ce a facut "amaratul ala de Boc"? Pai ala era rolul lui, sa dea la lopata sau sa imparta ceai? Pentru asta era platit cu cat era platit? Toata mascarada aia era de reclama, eu am fost de fata la niste "iesiri in teren" si totul tinea pana se inchideau camerele de filmat.
Nu dom'le, unul din rolurile unui ministru este sa se asigure ca toti directorii de regii isi fac treaba si ca banii publicii nu se duc pe .....deszapezirea apelor Dunarii.
paul scrie: ...
Am fost si sunt "de dreapta" , dar ce au facut pedeleii "de dreapta"nu era in stare sa faca nici ... Kim Ir Sen !!!
Adi Hodis scrie:Fereasca-ne Dumnezeu !
Paul, te rog sa vizionezi aici http://dragameaprietena.kanald.ro/Stiri ... mic-VIDEO/ si apoi sa revii cu ... pareri.
kamy scrie:csaa scrie:Offf! ... Toata mascarada aia era de reclama,
................................................................................................................................................Pai stati oleaca boc s-a bucurat enorm de mult atunci cand a dat la lopata si cred ca a fost singura data cand a facut ceva din proprie initiativa ...cel mai merituos ardelean?sau cel mai slugarnic,si oricat a cautat basescu n-a gasit altul?
paul scrie:Hai mai Adi ... era o figura de stil !!!![]()
M-am referit la masurile economice "de dreapta" ...
paul scrie:.....Ponta , ....., l-am cunoscut personal cand era student si era ... eminent !!! ......
csaa scrie:Referitor la popor-conducatori, Napoleon a spus ca o turma de berbeci condusa de un leu va invinge o turma de lei condusa de un berbec.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori