Va multumesc inca o data.Daca cumva am probleme cu unul dintre stupi nu ma supar nici pe omul care ia vindut.Numai ca atunci cand iam cumparat erau cam slabi,aveau 5 rame cu puiet ,hrana nu aveau deloc,erau ramele uscate.Omul a tras tot .Pina la floare la cules mai era cam 3 ,sau 4 saptamani si a trebuit sa le dau eu sirop. Si pe la sfarsitul lui August intrun stup am vazut si 5_10 botci. Intrasem in panica.(gata roieste).Dar mam interesat repede si erau de schimbare linistita,am cautat matca si saraca era pe o rama mergea pe acolo cam incet ,cred ca iam rupt un picior ceva, ca umblam aproape in fiecare zi la ei. Si pina la urma n_am avut ce face si tot in August

am facut si eu un roi

2 rame puiet si 2 cu hrana si sa si traga botci (dar nu mai fac asa).dupa o saptamana nu avea nici o botca pentru ca avea doar puiet capacit .Si intre timp m-am inprietenit cu un apicultor mai in varsta ,,cateva zile am stat si cu el pe la stupina lui sa mai invat cate ceva .A venit dumnealui acasa la mine si mia pus la roi 2 botci si inca o rama cu puiet de la ceilalti.Acum sper sa fie bine si cu el.Hrana are si ierneaza pe 3 rame albina.