Prima pagină APICULTURA GENERALA HRANIREA ARTIFICIALA

Discutii despre hranirea familiilor de albine cu diferite produse artificiale sau miere , perioade de hranire , retete de preparare .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Administrare serbetul de zahar

Mesajde csaa » 08 Dec 2012, 23:05

Stai bre, usor. Mai spune o data, dar te rog mai tare si cu litere de tipar pentru mine, Ca sunt incepator.
csaa

Mesajde fanita teleorman » 14 Dec 2012, 12:31

Salutare colegi stupari...am o mare rugaminte la voi .daca poate cineva sami dea o reteta ptr prepararea serbetului din zahar farin....si as vrea sa mai stiu in ce luna poate incepe matca sa depuna puiet si in ce conditii..SALUTARE!...
fanita teleorman

Mesajde aliuta2000 » 21 Dec 2012, 19:25

fanita teleorman scrie:Salutare colegi stupari...am o mare rugaminte la voi .daca poate cineva sami dea o reteta ptr prepararea serbetului din zahar farin....si as vrea sa mai stiu in ce luna poate incepe matca sa depuna puiet si in ce conditii..SALUTARE!...

teoretic ... se spune ca matca are o tresarire dupa ce ziua incepe sa se mareasca ... adica de pe 23 dec incolo, dar ele incep sa aiva puiet de pe la sfarsitul lui Ianuarie sau poate si mai tarziu unele familii .
A.D.
aliuta2000

Mesajde aliuta2000 » 21 Dec 2012, 19:26

csaa scrie:Stai bre, usor. Mai spune o data, dar te rog mai tare si cu litere de tipar pentru mine, Ca sunt incepator.

Chiar usor ti-a raspuns ... citeste si vezi ce si cum ... ca poate are dreptate . Cine Stie ?!!!
A.D.
aliuta2000

Anterior

Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA