viitorsanatos scrie:Cu aceasta inchei explicatiile in cadrul forumului si ii rog pe cei care "ne poarta respect sau vor sa bage bete in roate", sa ne contacteze telefonic.
Hidrolizatul de porumb se foloseste in Romania de aproape 10 ani si orice discutie despre acest produs a fost dezbatuta si despicata in foarte multe ocazii. Nu cred ca este cazul sa mai facem teoria chibritului ars pe jumatate a 100-a oara.
Nici nu mi-a trecut prin cap sa pun bete in roate ( si nici nu se va-ntampla asta pt ca am mentionat ca-i un sirop ca toate celelalte, cu bune si rele), numa' ca nu poti veni pe cel mai mare forum apicol din tara, ai carui membrii folosesc aceste hidrolizate de ceva ani, sa spui ca vinzi acelasi sirop, dar ca al tau are efecte miraculoase (auzi varoza, porumb nemodificat, retete secrete gen coca cola, etc !).
Nu vi se pare ca ne desconsiderati ? (vad ca mai aveti si pretentia sa-nghitim galusca si sa tacem !? Nu ?)
Eu va urez vanzare buna si inca o data ma repet: N-am nimic cu siropul acesta, nici nu l-am criticat nici nu l-am laudat, pt ca am avut enorm de multe discutii pe tema asta pana acum, aici pe forum. Anuntul, in schimb.............
E' un hidrolizat de porumb, ca toate celelalte. ma bucur ca in sfarsit ati recunoscut si am incheiat aceasta discutie.